gmz1212 Herkese merhaba , 6 haftalık hamileyim maalesef 100 kiloyum tiroitlerim çalışmadığı için kilo vermem çok zordu . Benim gibi şuan fazla kilolu hamile kalan var mı nasıl bi yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yazabilir mi
2aslan_annesi07 gmz1212 canım burda diyetisle devam edip ilk 3ayda kilo veren çok arkadaş oldu mutlaka diyetisyenle devam edin daha basindasiniz ve kilonuz fazla insaAllah hayırlısı olur hakkınızda❤️
Fts-fts11 gmz1212 merhaba bende 100 kg ile hamile kaldım şuanda 28 haftaligim mide bulantısı hasasiyet çok yaşadım fakat hiç kusmadim doktoruma ilk gittiğimde ben kiloluyum daha fazla kilo almamak için ne yapmam gerekiyor dedim bana ilkin testlerden sonra tuz yememi paketli gıdadan uzak durmalı istedi ve şuanda sadece 4 kg aldım doktorum 4 gün önce gittim kilo konusunda tam istediğim gibi devam ediyorsun dedi ama bu süreçte vitamin ilaçları kullanmadım sadece kan ilacı kullandım
Ecem95 gmz1212 87 kg ile hamile kaldım 31+5 deyim dün rutin kontrolde 100 kg olduğumu gördüm ama benm kilo alma durumum 4 bucuk aydan sonra basladı ilk 4 bucuk ay kilo bile vermiştim. Dün bir sürü şeyler olduğu icin kilomu konusamadık. Sadece ve sadece bebeğimi sağlıkla sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağıma almayı istiyorum kilo bir sekilde veriliyor evlenmeden önce spor ve diyetle 25 kg vermiştim çünkü.
yinehamile gmz1212 98 ile hamile kaldım 19 haftalık hamileyim henüz kilo almadım, ilk hamileliğim de ise 87 ile hamile kaldim 98 ile doğuma girdim
Ben_bir_anne_miyim Bende de aynı durum var canım spor + diyete başlamıştım ama çok yeni hamile olduğumu öğrendim şu an bir diyetisyenle görüşmeyi düşünüyorum ilk 3 ay 10 kilo falan verilebilirmiş sonraki aylarda da kilomu sabit tutmak için beslenme listesi hazırlanacakmış 🙏🏻
Suhedataskiran Canım ben 105 kiloyla hamile kaldım şuan 38 hastalığım 7 kilo aldım sadece korkma sen dikkat etmeye bak
Bebiskosuu Suhedataskiran ne zaman aldınız peki kiloyu 16 haftalığım bi anda 1.5 kilo almışım korktum ben de
Suhedataskiran Nasıl diyim bir de çok bulamtin olmadı ama sadece makarna pilav filan yiyebuliyordum tuzlu şeyler 4. Aya girince allahın izniyle bulantılarımda bitti usutmedigim sürece bulantim olmadi
gk123 Ben şuan 33 haftalık hamileyim canım. 104 kilo ile hamile kaldım 30uncu haftaya kadar 106 kilo oldum bir hafta 10 gün kadar gripliydim o süreçte 2 kg vermişim 104e geri düşmüşüm. Hiç bi zaman bulantı iştahsızlık kusma vs çekmedim. 2 ana öğün besleniyorum öğlen uyanıyorum zaten bir de akşam yemeği yiyorum. 20.haftadan sonra çok mide yanması başladı o zamandan beri ağır salçalı yağlı yemeklerden kaçındım paketli işlenmiş gıdalar yemiyorum. Kırmızı et hiç sevmem doktorum et ye bebeğe kilo aldırır seni de zayıflatır dedi 🙈 bu da ufak bir tavsiye ben haşlama et çok yedim belki de ondandır. Sağlığımız yerinde olsun yeterki