Ulviyya-25 Hiramom9723 erkek olacak,isim olarak Roman düşünüyorum)eşim babasının ismini koymak istiyor😃kararsızım şu an))güzel isim olursa fikrim belki değişir🤔
Beyzaa-gzlyz Cinsiyetimiz erkek eşim Ömer ismini çok istiyor bende tek isim olmasın Ömer Asaf olsun istiyorum 💙
Tugcenars @“Edammrtdag” Hiramom9723 oğlum olacak 2. İsmi kesin lokman ama ilk isminde kararsız kaldım tuğra asaf göktuğ üçünden birini düşünüyorum 🤔
Fatoserin Hiramom9723 ilk oğlumun ismi Göktuğ şimdi ise kızım olursa Gökçe oğlum olursa Alptuğ düşünüyorum 😂
61lazkizi61 Hiramom9723 oğlumun adı Talha şimdi kızım olacak mihra olacak inşallah tek isim tercih ettik.ikisinde de
Shura Tuubaoz olabilir hic arastırmadım ama ismin cocugun üzerindeki tesiri cok önemli. Anne babanın cocugu üzerindeki önemli görevlerinden biri oldugunu düşünüyorum o yüzden isim secerken sadece sevdigimiz tarzı degil her boyutu düsünmeliyiz aslında ..
Tugceocal Elif54_ Elizan ; uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş🤩 eğer kızım olursa koyacağım isim belli 🙏💗