Rabia_91 İzmir Medicana da bu doktoru tanıyan bilen var mı? Hastanemi değiştirmek zorunda kaldım, Medicana ya geçicem, doktor ile ilgili yorumda bulunAbilecek hamişler var mı 🥰
4545-umm Rabia_91 Glsh_pshh merhaba mustafa beye devam edıyomusunuz bıde acaba sıgortaylamı devam edıyosunuz
Glsh_pshh Daha iki kez gittim bende can hastanesi Cenk Bey gitmiştim pek ısınamadım buna başladım şimdilik iyi gidiyor kendıne direk ulasabılıyorsun bende daha iki kez gittim memnunum
defneveannesii_ Ben tanıyorum, medicananın eski çalışanıyım. Mustafa hoca çok iyi çok bilgili bir hekim ayrıca çok pozitif birisi🎈 Çalışırken bir defa muayene olmuştum çok memnun kalmıştım🤗 Bence tercih edin🥰
Minegny Bizde bir kez gitmiştik bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için memnun kalmıştım bir tanıdığımızda ona gidiyordu memnundu doğum yaptı yeni
newmoon35 Ben de 23.haftamdayım ve hamileliğimin başından beri Mustafa hocaya gidiyorum, kendisi çok pozitif ve bilgili bir doktor. İstediğim her konuda kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorum saat kaç olursa olsun dönüş sağlıyor. O yüzden çok memnunum kendisinden
Erenrdn newmoon35 medicana için sezeryan doğum yaptırıyor doktorlar diyorlar genel olarak Mustafa melih hoca nın bu konuda tutumu nedir biliyor musunuz? Kendisini instagramdan takip ediyorum
newmoon35 Erenrdn tam tersi Mustafa hoca doğal doğumu destekleyen bir hekim zor durumda kalmadıkça tercih etmiyor
Basakaltunsoyy Arkadaşlar bana da Yardımcı olur musunuz istanbuldan yemi taşındım izmire Mustafa hocayı buldum medicana da ama çok kararsızım memnun musunuz
Sm135 Basakaltunsoyy ben 19 haftalık hamileyim gayet memnunum. Kanamalarım oldu gece bir kaç kere eşim aradı hemen açtı ilgilendi. Normalde de mesaj atıyorum bişey sormak için hemen dönüyor. Ben öneririm