Yagmurkoksal_61 Her gün ya türk kahvesi ya da kendime latte yapıp içiyorum kahve benm kırmızı çizgim 34 haftalık oldm 😄
Eceecim Akcaozge normalde günde 2-3. Hamileliğimden beri günde 1 e düşürdüm. Bazen içmediğim de oluyor. Başlarda bi midem bulanmıştı kahveden 😕
Skk Akcaozge bende ilk aylarda 2 kere içiyordum sonra doktorumla konuştum kafeinsiz kahve içebileceğimi söyledi doğumuma kadar içmeye devam ettim Akcaozge
Papatyaa_01 Akcaozge hergün bi fincan neskafe içerim, türk kahvesi nadir yani ayda bi iki yada üç fincan anca :)
Akcaozge strawbery ayyy inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızzz ♥️ hayırla uğurla sağlıkla bereketle gelsin bebeğinizzz 32 haftalık olduk bizde🫶🤰🏼
strawbery Akcaozge amin canim benim seninde cok az kalmis son gunler gecmek bilmesede tez zamanda kavusalim insallah
0Iremssyl Ne guzel keşke sadece kahve içsem ben kahve telvesi yiyorum 3. Ayından beri. İnanılmaz rahatlatıyor ve iyi geliyor bana. Bende başka şeyler asermek isterdim sadece telve ☺️ dogumumuza 20 gün kaldı sanırım doğumdan sonra kalacak bu alışkanlık.