Gul12345kadr Eşim annesinin ismini istiyor bende yanina bi isim daha koymak istiyorum ama uygun bir isme karar veremiyorum Birgül lina Birgül miray Birgül buğlem Sizce hangisi daha uygun veya değişik uygun isimler onerirmisiniz
-huzur53- Gul12345kadr eşiniz annesinin ismini koymakta kararlı ise sizde kesinlikle bir isim daha koymalısınız yanına sizin fikirlerinizi de değer vermek zorundalar çünkü. Birgül Lina ✨
Bkmcnkr Gul12345kadr Birgül Zaten 6 harf o yüzden yanına koyacağınız ismi maksimum 3-4 harfli seçerseniz kulağa daha hoş gelecektir. Bir de 2 isim de kullanılsın demişsiniz ama aile arasında öyle olsa bile okul hayatında muhtemelen birleşik isim olmadığı için 1 tanesini kullanacaklardır
Minikmucizelere Gul12345kadr bende yanina biraz daha kısa bi şeyler düşünseniz daha güzel olur gibi Birgül ece Birgül ada Geldi aklıma
Fatmanrygmr Birgül kendi basına cok güzel isim zaten bence2. Ye gerek yok cnm ben acıkcası 2 2. İsimleri pek begenemedm.
Gul12345kadr Gulsahkemall buğlem i bende çok beğeniyorum ama iki isimde söylensin istiyorum çok uzun mu olur ikisi söylenmez die tereddüd ediyorum
Gul12345kadr Bkmcnkr bazen uyumlu olduğunda iki isimde kullanılıyor ama resmi yerlerde dediğiniz gibi ilk isim kullanıyor