Umutlubirkadin Kızlar merhaba.. bu ay klomen kullandım adete bes gun var inanılmaz göğüs hassasiyeti var sanki uçları da büyüdü gibi siyahlaştı gibi. Belim de agriyor 3 gündür devamlı.. Erken gebelik testi yapsam çıkar mi yoksa bekleyeyim mi? Beklemek çok zor 🥺
1prensannesiiiii Umutlubirkadin ben 6 gün kala yapmıştım çıkmamıştı canım hatta olacağım günde yapmıştım aşırı silik çıkmıştı ertesi gün tam çıktı bekle en iyisi
TerraRossa Umutlubirkadin 8 gün kala yaptım çıkmadı 5 gün kala yaptım silik çıkmaya başladı bir gün test yapıp bir gün yapmadım adetime kadar bu şekilde tekrarladım. Adet olacağım gün baya koyu çıkmıştı. İlk idrarla yap ve mümkünse plastik bardağa yapıp erken gebelik testini içinde beklet
Hamileler Umutlubirkadin Umutlubirkadin ıkı gün daha bekle bende adete 5 gün kala yaptım çıkmadı 2 gün kala yaptım ılk erkem testle yaptım çok silik çıktı gıttım sonra kaset testı yaptım bakalım onda da cıkıcakmı diye aynı şekilde silik çıktı o gün duramadım yerimde gittim kan testi verdim 25,24 cıktı sende ki aynı belirtıler bende de vardı ıkı gün daha bekle derim
Hazalaskin Umutlubirkadin sabah ilk idrarla yapmak en doğru sonucu verir bide benim adete 6 gün kala çıkmıştı
Umutlubirkadin 1prensannesiiiii beklemek o kadar zor ki insan her ay Ümit etme diyor ama elinde degil yine de bekliyor 🥺 bu ay klomen de kullandım olur diyorum kendime
1prensannesiiiii Umutlubirkadin benimde aşırı derecede göğüs hassasiyetim olmuştu ilk istersen yap ama üzülme belki beş gün sonra çıkacak🤗
Umutlubirkadin 1prensannesiiiii canım benim normalde de göğüslerim dolar ama bu sefer damarlar çıkmış gibi
1prensannesiiiii Umutlubirkadin benimde akıntım normalde olurdu ama hamilelikten sonra bendede beyaz oldu canım olabilir
Merve3801 Ben 6 gün kala yapmıştım gayet belli çıkmıştı predictor diye bir erken gebelik testi var ben onla öğrendim tek tavsiyem sabah ilk idrarla yapın
Umutlubirkadin Tubatgn burası küçük yer kan testi icin merkeze gitmem lazım olacak testte pozitif görürsem gideceğim