TugSozTan senaunuvar bi de hiç elinize balık aldınız mı hani kuyruğu ile hafif vurur ya aynı o his 😂 en iyi böyle anlatabilirim
Anonim3447 rumeyshaan hani çok yorulursun bacağında damar seyirir ya ilk önce öyle hissetmeye başladım oda tesadüfen oldu elimi atletimin içine filan sokuyordum öyle
Emine52_34 narinbianne çikolata ve tatlı yiyin en kötü hastaneye gidemez seniz sağlık ocağı da cihazla bakıyor içiniz rahat eder
MaviDeranHazal Anne53 ilk gebeliğim 17+5 falan hissettim ama imkansız diye düşündüm. Doktora söylediğimde tarif ettiğim şeyin bebek hareketi olduğunu söyledi erken hissetmemin sebebi boyum uzun zayıfım ve bebeğimin gelişimi çok önden gidiyordu 🥰
Zeynepzeynepm Anne53 16. Haftada çokkk hafif hissettim 21 hafyalikken daha yoğun 23 haftalıgım şuan daha net
2prensesannesiiii Anne53 net olarak 17+5 haftamda hissettim 19 20 haftalarımda karnımda tekmeleri belli oluyordu gözle görünecek şekilde🥰 şuan 26+6 haftalığız🥰 ne yersem tepki veriyor geçen naneli sakız çiğnedim tekmeleyip tırmıkladı beni🥰😂
EminNur tgcearici ayyy vallaha bakarken bile korkuyorum bişey olacak diye🙈 sanki doktor ulstrssonla bakmıyormus gibi. Rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için🙏🏼
Mommy48 Anne53 18.hafta da çok ufak hissetmeye başladı 20den sonra kuvvetlendi şimdi 22+4 çok net ve daha sık hissediyorum 😊
femme Haftama girince pit pit bisiler hissediyordum ama emin olamadım bugun 4. Günü bildiğin hissediyorum yani 😀 çok güzel bi duygu gercekden 🤗🤗🤗