Sincan24 Kzlar 6 aylık oğlum var 6600 gram boyu 72 cm yemesi gayet güzel ek godada veriyorum herşeyden yiyor kilosu az mı doktoru az dedi bu arada oğlum çok harketli ve yerinde hiç durmuyor sürekli yürümek istiyor çırpınıyor kucağımda yattigi yerde bı çırpınma ve oyun halinde
teachervera Sincan24 Benim oğlum öyle doğdu ayakları çivi gibi idi hiç durmazdı hep hareket 3 aylık iken kucakta zıplardı kilo tutmadı öyle 1 buçuk yaşında öyle hiperaktif yerinde durmuyor böyle çocuklar yese de yediğini yakıyor canım
2aslan_annesi07 Sincan24 biraz geride bir veya bir buçuk kilo kadar ortalamaya göre hesaplanıyor canım mamasını degistir istersen veya ek gıdaya basla
EymeninAnnesi__ Sincan24 diş dönemine girmiştir muhtemelen pek kilo alınmıyo o dönemde benimde 7 aylık oğlum var doktorumuz artık öyle bi anda öyle kilo almaz yavas yavaş alır demişti 6 aylıkken 7 kilo 450 gramdı
Sincan24 2aslan_annesi07 3 kilo 280 gram cnm 52 cm de boyu tabi on gün sonra ,3 kilo 100 grama dustu tekrar almaya basladi her ay sekiz yüz ile bir kilo arası alıyordu
Sincan24 teachervera valla bnde öyle diyorim hiç durmuyor doğdu günden beri cnm eşim.cok takıyor doktorda takip edelim bu çocuğu diyince hepten vıy viyli bir adam oldu halbuki hiperaktiv çocuklar almiyor demeknki belli geceleri çok acikmiyor versemde almıyor mama falan e bazende alıyor bakiyosun ki aç degilki almiyo diyorjm onuda anlamiyor
Sincan24 2aslan_annesi07 ek gıdaya geçtim cnm sabahları elimin altında arı mamaso ve bebe bisküvisi var içine beyaz oeynir katıp yediriyorim öğlen sebze çorbası işte brakoli olur tarhana olur kendim evde yapıp yediriyorum evde kendim elma püresi yapıyorum ev yogurdu bazen buskivinin içine kek katıyorum muz kayısı elma pureleri yapıyorum taze yapıp yediriyorum bu arada akşamdan sonra kendi mamasını veriyorum kabız olmasın diye gece yatarken genelde zaten kendi mamasını verin diyolar doktorlar bilemedim valla
2aslan_annesi07 Sincan24 çok değil ya 1 kilo kadar geride hiperaktifse normaldir saglikliysa çok ta önemsemeyin bence
teachervera Sincan24 Oğlumda çok hareketli olduğu için Bir yaşına kadar 8 buçuk kiloda kaldı 7 aylık kilosunda. 1 yaşından sonra aldı 11 kilo şimdi 19 aylık yerinde durmuyor ki hiç hastanedeyim bebeğim zatürre oldu yatış verildi ablama bıraktım oğlumu ablam hasta olmuş diyor yerinde durmuyor ben mahvoldum 😀
Sincan24 2aslan_annesi07 valla çok hiperaktiv bı çocuk hiç durmuyor uçuyor bildiğiniz kucakta duruyor ya ayakları kollaro hiç durmuyor yueutun ben diyor hep koyun beni cikdiriyom ben diyor
-_Esra_- Bende kilodan muzdaribim ama bizim de fazla 5 aylık 9 kilo. Her yeri büklüm büklüm oldu valla . Sağlıklı olsunda zayıf olması önemli değil. Benim bebeğim bide 2,500 doğmuştu