mervee19_ Manolya45- devlette söylemiyorlar 20 haftadan önce söylemiyoruz diyorlar 18 haftalıkken bile söylemiyorlar bende ozelde öğrendim 15. Haftada
Busraakay_26 Manolya45- 21 haftanda ayrıntılı da öğrendim kızım kendini göstermemek için elinden geleni yaptı
Aaaaabahar Kubradly benimde 18. Haftadayım ama henüz cinsiyeti belli değil Dr görememiş hayırlısı bakalım
Aaaaabahar Arkadaşlar selam benimde kilo problemim var göbeğim fazla yağlı olduğu için cinsiyetini seçemiyorum dedi devletteki Dr bende özele gideyim orada cihazlar daha iyidir görürler dedim ☺️lakin sonuç aynı yarım saatten fazla ultrason ile baktı ama yine de göremedi ve ben bugün 17+6 dayım 🙃🙃🙃
Anonim3447 Aaaaabahar bende 98 kgim şuan özelde erkeğe benzetti devlette kıza 2 hafta arayla detaylı ultrasonu bekliyorum
Ebru_nur Manolya45- 14 haftalikken erkeğe benzettiler sonra kıza şuan 26 haftaligiz hala net degil göstermiyor
esraakdemir13 Ebru_nur ayy benimde aynı 15 haftalıkken erkek dediler sonra koz dediler 28 haftama girdim iki gün önce gittim göremiyorum maalesef dedi doğurucam neredeyse ama cinsiyetini net bilmiyorum o yüzden hiçbir şey alamadım ya
Smeyye_9195 Melis688 Ben 12+0 da özele gittim erkeğe benziyor büyük bir ihtimalle dedi 10 gün sonra tekrar gel ama netlestirelim dedi 13+6 da gittim kesin kız dedi 😄 hala tedirginim ama inşallah değişmez
Sevda06_05 Smeyye_9195 yaa bendede ayni sey oldu hemde 11. Haftadan 20. Haftaya kadar erkek bu haftaki detayli utrasinda kiz olacagini soylediler 😂
Merveilgaz Smeyye_9195 banada aynini soyledi 12+4 cinsiyet kismi biraz cikintili erkege benziyor dedi daha netlesdirmedik gitmedim😂 17 ci haftayi bekliyorum
Rabis0446 Smeyye_9195 şuan ikinci bebeğime hamileyim ilkinde 13 haftada erkeğe benziyor dedi 16 haftada kız dedi ve değişmedi 🥰
Sevda06_05 Manolya45- valla canim cinsiyeti ogrenmemin bi haftasi yok ben 11. Haftda ozelde erkek dediler taki 20. Haftaya kadar 😂 bu haftaki detayli utrasonda kızım olacagini ogrendim dogunca bakalim bi şok daha yasar miyim bilmiyorum 😂😂
zeynepboran Haftamda öğrendim cinsiyeti söyledi ama biraz daha bekle daha hazırlık yapma emin olalım diye de uyardı doktorum😊 Üniversite hastanesinde muayene oluyorum.
Cigerekacankedituyu Cuma günü 18+5 te devlette %90 ihtimalle erkek dedi doktor. Cihazım çok kötü, kordon gibi görünmüyor, pipi bence bu ama ne olur ne olmaz detaylıyı bekle alışveriş için dedi.
pinar_033 Manolya45- şehir hastanesinde 18.haftamda öğrendim.normalde doktorum 16.haftada cinsiyet için kontrole çağırmıştı ama miniğim heryerini kapattığı için o gün göremedi 🥰