Smeyye_9195 Yasooliii Evet bende ona sinir oluyorum yavas yavas kiyafetlerini almaya başlayacağım emin olamadigim icin alamıyorum
beyzaturker56 Manolya45- 12. Haftada doktorum gördüm tahminim var dedi ama 16. Haftayı bekleyelim daha sağlıklı olur dedi ben 16. Haftada gidemediğim için 17+2 de öğrendik özel hastane de
Nurseanne 14+1 az önce muayene oldum, kız gibi dedi bakalımmm. Üç çizgi gördük, sonradan aradan pipi çıkmazsa
annesininkelegi Nurseanne benimde aynen sizin gibi 3 çizgi dedi %80 kız dedi. 3 kez baktı insalalh değişmez 🥰🤲🏻 bu haftada başka birine gidecegim 14.0 da
Mommy48 Manolya45- 12.haftada doktor kontrolünde tahmin edebilirim ama kesin konuşalım diye söylememişti. 16.hafta da net bir şekilde gördü özel de oğluşum olucak. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥰
Rabis0446 Smeyye_9195 şuan ikinci bebeğime hamileyim ilkinde 13 haftada erkeğe benziyor dedi 16 haftada kız dedi ve değişmedi 🥰
Melis688 Ayse_guney ay ne bilim ilk çocuk ilk heyecan her gün herşeyede zam geliyor param oldukça alıyorum
Nurseanne annesininkelegi yaa gidince bana da yazar mısın merak ettim yüzdelik vermedi ama ben de gördüm 3 çizgiyi
Ebrarliva Dolphin16 inanın en iyisini yapiolar bizim burda erken soliolarda ne oluyor kesin solemiolar yada yanlış soliolar kafamız çok karisiyor
Sezens0782 Melekleriimm olan iyi niyetli sadece neyi olacağını merak eden annelere yani 😞ne diyim Allah akıl fikir vicdan versin