Damla Merveilgaz evet ama bebeğin göstermesine de bağlı çok rahat gördük biz bacak arasını ,benim bebeği erkek olan arkadaşım daha geç öğrendi aksine kordon ile ayırt edilmedi . Şuan 22+2 yiz çok şükür bir değişim olmadı 🌸😊
Ayezhanim Ebrarliva çok uzun süre giremedim uygulmaya malesef gebelik hormonları uygulamadan tiksinmistim🙊🙈bildiğin görünce bile mide bulantısı yapıyordu şaka gibi 🤨şimdi yavaş yavaş azladi elhamdülillah 😅
Havvaca Manolya45- devlet Hastanesi’nde genelde 16 dan önce söylemiyorlar. Ben 11+1 de gittim bide 12+1 de ikisinde de erkeğe benziyor dedi ayda bir kontrolüm oluyo 1 hafta da ben geciktim 17+1 olduk saat 12 itibarı ile yarın gideceğim kontrole bakalım erkek mi hala 😂
Duygunur007 Manolya45- gözükmüyor ise ondan demiyor olabilir bnde devlete gidiyorum 16 haftalıkken öğrendim ozeldeki doktor dememişti bana sonra söyleriz demişti devletteki hemen söyledi sormadan
karansmomm Özelde 14 te erken dedi ama ben ısrarla tahmin isteyince tahminde bulundu 😀 17 de kesinleşti
Havuc Acele etmeyin cinsiyette ben 3 doktora gittim hepsini darladım resmen söylemesi için 3 ü kız dedi sonra detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik 20. haftada ve aldığımız tüm kız kıyafetlerini kaldırdık 🥹
Cansusnr Beyzaaa21 Oda mantıklı doğru söylüyorsun İlk gebeligm tek temennim sağlıklı olması tabi ama insan merakta etmiyor değil 🤗
ikimelekannesi45 Özelde 13.haftada. devlette 15.haftada emin olmadi ama yuksek ihtimal %80 kız demisti