nebakiyonkomikmi Kazimovajale Öyle bişey mi yaşadın canim burda duyuyoruz ama ne denli oldu sende o önemli
Fatmisko Kazimovajale ben ilk gebeliğimde merdivenlerden kayıp baya bi kötü düştüm hemen acike gitmiştik ultrasonla bakıldı ama bel tarafıma düşmüştüm şükür bişey yok dedi sadece belim mosmor olmuştu 24 haftalıktım heralde bi acile gitseydiniz keşke
Alif63 Kazimovajale ben ilk çocuğum da 21 haftalikti galiba karnım büyüktü düştüm zemin ıslaktı çok şükür bişey olmadi ama dikkat et sen bak bebeğin hareketlerine bir azalma varsa doktora git
Kazimovajale Akrabalarimada soruyorumki sizdede oldumu böyle birsey hamilelik döneminde.evet olmus..ama şukur hicbirsey olmamiş onlardada
Tusemciiim Kazimovajale her düşme aynı değildir ki 😒 Kimsenin dediğine bakma ama içini ferahlatmak istiyorsan bi acile git sen
Kazimovajale Evet dun cok korkuyordum ki birsey olmurmu diye ..bugunde korkuyorumda .ama cox ßukur hic bir kanamam ağrim yok bebeyin hareketleride normal
Tusemciiim Kazimovajale Sen yinede bebişin hareketlerini izle kendinde bi ağrı var mı ona dikkat et, Rabbim korusun herşeyden 🤲🏻🤍
Kazimovajale Zaten ben 5 6 gune 27 haftamda usm muayinesi olucakdim..gidicekdim hastaneye kontrölum vardi
Kazimovajale Yok cok sukur hicnirsey yok ne kanama ne ağri sizlanma yok…hareketleride qayet iyi herzamanki gibi.
Kazimovajale Dun cok kötu oldum korktumki birsey olur diye bugun uyancaqin hemen baktimki kan falan Gelmişmi diye cox şukur yok.