Ecee_0661 Mervesultan Hmm anladım tekrar seher hanimla nicin devam etmediniz memnunmu kalmadiniz bu ikinci gebeliginiz o zaman normalmiydi ilki🥰
Mervesultan Ecee_0661 Seher hanım uzun zamandır hastanede yok.ilk hamileliğimi onunla tamamlayıp harika bi normal doğum yaşadım,Şuan da da yok geleceği belli değil Malesef hastaneye
Mervesultan Ecee_0661 evet ilki normaldi.şimd de bi aksilik olmazsa Ceyhun beye gidiyorum ve normal doğum istiyorum
Aylinuu38 Bende yeni gitmeye başladım ama enerjisini çok sevdim gerçekten çok ilgiliydi yardımcı oldu şuan için memnunum canım ben hakkında da çok kötü bir yorum duymadım inşallah sende memnun kalırsın
Mervesultan etkafa acaba değişirtirsem mi diye diye 30. Haftalara geldim 😅 her gittiğimde de yok devam edeyim dedim tabi 😁 nasıl geçti kaçıncı haftadasın ☺️
etkafa Mervesultan çok memnunum ben doktorumdan suan 32+3 üm bi sıkıntı yaşamadım hala umarım sonuna kadar böyle gider bu saatten sonrada değişmeyi düşünmüyorum 🤲🏻🌸sizin kaç haftalık oldu
etkafa Mervesultan hemen hemen aynı zamana gelir doğumlar canım benim ilk ya biraz geç olur seninde ikinci belki erken gelir 🥰cinsiyet neydi sizin