bebislerhakkinda Kizlar şubat sonu annemin senesi oluyor kuran okunsun istiyorum biseyler de dagitabiliriz nasıl yapılıyor bu işler hocaya para veriliyor mu hiç bilmiyorum yardım edermisniz
Gamzer bebislerhakkinda Cami de okunuyor mu bilmiyorum ama biz kayinvalidemin senesinde genelde lokmaciyla anlaşıyoruz hocada gelip mikrofonunu ses sistemini falan kurup okuyor. Lokma düşünüyorsanız caminin önünde de yapabilirsiniz tabi
Tugce1506 bebislerhakkinda canım bizim sürekli yaptığımız bişey kandil cuma günü bayram vs veya sıradan bir gün bile olsa hocayı öncesinde arayıp bilgi veriyoruz sonra dağıtılacak ürün neyse akıp götürüyoruz ismine okuyor mesela abim askere giderken de öyle yaptık
Nezosikra bebislerhakkinda size yakın bir camide kadınlar kuran okumuyor mu canım hoca geliyor hani kadınlar toplanıyor öyle bi yere hazırlık yapıp gidebilirsin mesela bizim burda öyle camiye okumaya gider kadınlar hatim yaptırmak isteyen kıymalı yada poğaça börek tatlı kim ne yaparsa toplananlara ikram yapılır hatim yapılır dua edilir