iremanne52 38 + 1 oldum , göbeğim hâla aşağı inmedi , nişan gelmesi nasıl anlaşılır gelince anlar mıyım ? 🤔🤔
Tugce1506 iremanne52 ayy bende şimdi 30 haftalık oldum herkes göbeğin erken düşmüş diyor psikolojim bozuldu 🥹
Anneada iremanne52 bende 38+2 karnim da inmedi nisan da gelmedi oylece bekliyoruz pasamizin keyfini 😍
Kubrabsyg45 iremanne52 38+0 oldum. Nişan gelince kesin anlarsın benim 3 defa geldi hatta. İlk kahverengi şeklinde geldi pıhtı et parçası gibi. Bugün de pembemsi şekilde geldi gebe pıhtı şeklinde. Normalmis 🙅 ama bende açılma vs yok beklemedeyiz
iremanne52 Tugce1506 herkesin değil de doktorun dediğine bak bence , herkesin bir yorumu mutlaka oluyor, stres yapınca da etkileniyor bebek 😵💫 göbeğin yapısına göre de değişebilir demişti bana doktorum
caglauckaya iremanne52 bende 38+0 oldum karnım inmedi beklemedeyiz uygulamaya göre 14 gün gözüküyor bakalım ne zaman gelecek prensesimiz 😍
mmervees 38+2 yeni yeni düşüyor benimde göbeğim ama ne sancı var ne açılma doktor rahim ağzın çok yukarıda kolay kolay doğmaz bu dedi 🤦🏻♀️ doğum yaklaştıkça rahim de iniyor mu acaba asagiya 🤔
ilkbebek_ Bende 38+6 benimde göbeğim düşmedi hala 1 cm acıklığım var 37+4 haftadayken gittiğimde demişti doktor, dün gittim catı muayenesi yapmadı haftaya yapıcak bakalım, benimde arada pıhtı et parçası gibi bişey geliyor beyazımsı nişan sanırım o değil mi🤔
iremanne52 ilkbebek_ 40 haftaya kadar gelir heralde bizimkiler 😇😇 nişanı hiç bilmediğim için yorum yapamadım 🥺
cannjuuu ilkbebek_ Hayır beyaz olmuyor nişan gelmesi. Kan gibi de değil sümükümsü yapıda koyu renk oluyormuş. Yukarıda hanımefendi de yazmış zaten
ilkbebek_ iremanne52 ay inşallah canım yoksa 40 kadar gelmesse doktor suni sancı ile doğum yaparız dedi🥺
Laika 38+3 olduk dün sabah uyandım karnım düşmüştü biraz çok şaşırdım ben bilmiodum karın düşmesi die birşey gözle görülür şekilde anlaşılıyor düştüğü