elifcicek_07 Arzum_87 az evvel güç bela 10 dk içim geçmişti İçerde oğlan uyumuyor sürekli beni sallayıp duruyor tekmeleri sırtımı deldi eşim hafta sonu olunca içti sarhoş bülbül kasidesi dinliyor evin içinde HALİMDEN KİİİMMM BİLEEEE diye biri bağırıyor Antre de köfte (kedim) böcek kovalıyor kapıma çarpıyor delirdim kafayı yedim. Oğlum doğsa da uyuyamayan sadece ben olmasam evde herkes ayağa dikilse 😂
Arzum_87 elifcicek_07 Enişte beye yarasın o halde 🤭 Valla kimse bu kadar ağrıdan bahsetmemişti. Ben doğum anından korkarken artık doğsamı diyorum. Gerçekten halimizi kim bileeee 😂😂 Bu saat olmuş oturuyorum yatış pozisyonuna geçmeye korkuyorum. Hoş oturarak uyumaya çalışıyorum da öyle bile çok ağrıyor 😢
Mommy61 BabyMinor kim diyor dönme kordon dolanır diye ne sacma, sırtüstü yatma sol yatmaya çalış yorulunca sağa geç
Linasel Mommy61 banada şey dediler yukarıya doğru uzanma kordon düşer falan doğru değildir diye düşünüyorum ve hepsi gerçekten koca karı uydurması ya
Mommy61 Linasel belki şunu dese doğru olacak çok yukarı gerinerek uzanmalarda bebeğin eşi ayrılabilir, kordon bi yere düşmez ama
Mommy61 Ayyy kimseyi dinlemeyin doktora sorun vallahi insanlar öyle boş konuşuyorlar ki, ben bi ara canım bi şey cekti yemedim diye şey demişlerdi çocugun şaşı olur. Yanii kocakarılar ve kehanetleri resmen …
Mommy61 Linasel o doğru canım çok yüksek yerlere uzanmayayım diye beni ebe uyarmıştı, ha bir de halam böyle bi şey sonucunda 8 aylık çocugunu kaybetti ben biraz ondan korkarım
Merinizzz elifcicek_07 yarım saat kadar sağıma yatıyorum dayak yemişim gibi sağ tarafım acıyor soluma dönüyorm orası da aynı oluyor sabaha kadar bir sağ bir sol ne eşim uyuyabiliyor benim yüzümden nede ben gündüz uyuyorm ama
Linasel Mommy61 ay bende saf saf uzanıp duruyorum Allah korumuş teşekkür ederim bu güzel bilgi için 🌸💖