Emineyuksel_1 2 gündür çok yoruluyorum ve bebegim hareket etmıyo fazla edıyosa çok az eskiye nazaran korkmalımıyım🥺
Aynenkanka Emineyuksel_1 evet canım benim özellikle yorulduğumuzda onlar da yorulurmuş. Ayaktayken onlar sallandığı için içerde uyuyabiliyorlarmış🫠 bir yere toplanması karın sertleşmesi falan da oluyor😔 ılık bir duş al bişeyler atıştır karnını okşa soluna doğru yat kıpırdamaya başlar endişelenme 🥰 Ben de bugün çok yoruldum yemekti temizlikti falan derken şimdi bi duş aldım soda açtım uzandım dans ediyor içerde ☺️☺️
Edasahiin Ben yorulduğum zaman benimkide hareket etmiyodu canım ayaklarını havaya kaldırıp dinlen uyurkende soluna yat hissedersin
Elam35 Amniyon sıvısı hareket ettikçe bebeğin hareketleri azalır yatıp dinlediğiniz zaman bu sıvı durgunlasinca yani bebek harekete başlar dinlenin bol bol hareketlerini hissedeceksiniz biiznillah 🤲
Sunactn35 Bol bol su icc doktorum oyle demisti bende de bi gun hic oynamamisti uyyomus yorulmus meger su ictim bol bol ayildii bayaa ayildi hemde 🤣