RabiaKose Hanımlar merhaba, İstanbul Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi’nde detaylı ultrason çekiyorlar mi? Cektirenler bilgi verebilir mi?
Senayl34 RabiaKose ben hangi hastaneye gittiysem devlette Zeynep Kamilde sadece var dediler tanıdık vs bukursan perinatoloji bakar ama onun dışında bana Zeynep Kamil dediler sadece
Kubra-ulas RabiaKose sadece Zeynep kamil de var 😕 ona da randevu bulmak çok zor. Valla ben araya bir sürü insan soktum yine de alamadım randevu en sonunda başka bir tanıdığımızın doktor tanıdığı varmış rica minnet ona yaptıracağım
gulsenn0_ Senayl34 ben bugün Marmara Eğitim Araştırmaya gittim bana detaylı ultrason için 7 Nisana direkt randevu verdi.Bi oraya da bakın isterseniz
Afraninannesii Zeynep kamildede bulmak pek mümkün değil ben aylar oncesinde denedim maalesef alamadım özel de yaptırdım
_ysmn_20 Kartaldaki doktorum bizde bu bölüm yok dedi. Zeynep kamil, Ümraniye eğitim araştırma hastanesi, İlhan varak hastanesi buralar da var. Ama asla yer bulamadım. Riskli gebelere bakılıyor hep.
Seymakalender Hastaneye yakın zamanda perinatoloji bölümü açıldı ben ayın 28ine randevu aldım. Doktor bana sistem tam oturmadı genelde 15 20 dakikada bitiyor işlem dedi. Duruma göre özelde tekrar yaptıracağım