mrveaksu Kızlar 8+4 günlük hamileyim ama canım çok çiğ köfte istiyor. Dışarıdan satılanlar değil de ben evde kendim yapıyorum. Etsiz sadece bulgurla şu 10 dk çiğ köfte tarifi var ya ondan bulguru ıslatıyorsun salça domates sosu ile blendırdan geçiriyorsun falan ondan yapıp yesem birşey olur mu ?
burcuozturk mrveaksu canım olmaz tabikiii🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Dısardakindede et var bulyon var diye sağlıksız evde yaptıgından nolcakk endişe etme hiç ye tabiki 💁🏻♀️💁🏻♀️
Aksa_korkmaz mrveaksu ben etli etsiz yedim sadece aşırıya kaçmadım 34 haftalık olduk çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu güne kadar kaldı ki eşim Urfalı çiğ köfte neredeyse her hafta yapılır apartmanda 🙈
Cansuercan mrveaksu yani çiğ koftede çiğ kiyma et oldugu icin yemek zararlı sende et koymadigina göre neden zararli oldugunu dusundun
Hayalvemasal00 burcuozturk disardakiler et koymuyor canim etin kilosu olmus 45 lira kim et koycak. Ben battal bey yiyordum etsiz ustelik. Hepsine ragmen evde yapmak en sagliklisi tabi uşenmemek lazim. 😁😍🍞🍞
Deletedmom2224 mrveaksu etsiz cigköfteyi dışardan da alsanız bisey olmaz Sonuçta salça bulgur ben hep dışardan alıp yiyorum sakıncalı olanlar etli olanlar zaten onları da satmak yasak artık
33NAZ mrveaksu ben nerdeyse hergün dışardan yiyorum 5 aylık oldum halen yiyorum :) çok şükür bir sıkıntı ykk
Hayalvemasal00 mrveaksu biseycik olmaz tatlim. Cok imrendim suan sana canin istiyorsa temiz temiz evinde yap ye madem afiyet olsun canim 😊😍
bhytkn mrveaksu etsiz olunca bildiğin kısır olacak o ne zararı olacak saçmalamayın lütfen.çinliler böcek yiyiyor canlı canlı siz çiğ köfteden korkuyorsunuz 🤦♀️🤦♀️🤣🤣