beyzacmvrc MrvRmzn asperox a çok ağır diyo herkes kayınvalidemde almış kullanamamis çamaşır suyu cif bende sık kullanıyorum Mutfak lavabomun içi de beyaz değişik bı evyesi var hwr gün çamaşır suyu döküyorum yoksa hemen sarariyor ondan da bktım 😂
beyzacmvrc Ayca_gunes2122 öyle yapıyorum çaydanlığı genelde ya da kireç pas sökücü.somdi limon tuzunu suda eritip duşa kabini muslukları da onunla sildim sanki fayda etti ona bile
beyzacmvrc Merveincim kız yumuşatıcıyı az önce denedim böyle yağlı yağlı kaldı sanki hiç kopurmuyor garip geldi sonra bende limon tuzunu suda erittim onu sıktım sildim hangisi iyi geldi bilmiyorum geçti inşallah geç kireç tutar ya Bana asil kireç tutmasını geciktirmek için bı çözüm lazim yani suyu itici bişey lazım heralde su tutmasin ki kireç de olmasın
Ayca_gunes2122 beyzacmvrc yumuşatıcı parlatır diye biliyorum ben hatta toz alırken bile kullanılıyormuş mutfak tezgahına falan denedim gayet de parlak yapmıştı ama yapış yapıl bi his bırakıyor yumuşatıcı
Merveincim beyzacmvrc bacım limon falan karıştırıp curcuna etme ortalığı 😂 o zaten öyle haşır hışır köpürmüyor sil kurula sonra farkı gör İnan uzun süre kireç falan tutmuyor
Bkmcnkr Ben bulaşık makinesi parlatıcısını, bulaşık süngerinin yeşil tarafına sıkıp siliyorum tertemiz yapıyo
Dilaninboncugu_61 beyzacmvrc beyzacmvrc canım hoom bitkisel banyo kireç çözücünu öneririm tek geçerim hemde bitkisel rahatsız etmiyor kokusu
Dilaninboncugu_61 beyzacmvrc ben gebeliğim de sırf bitkisel olsun diye üyelik yaptım öyle alıyorum kullanıyorum düşünürsen yardımcı olurum sana canım markette çoğu kimyasal ürünlerden daha iyi yani iyiki diyorum bazen
Sakin beyzacmvrc ben bulantıdan dolayı silemiyordum, cok kirlenmişti geçenlerde sıcak su , sirke ve makine parlatıcısıyla iyice sildim.s sonra durulama suyuna bezi sıka sıka duruladım ardından kuruladım pırıl pırıl oldu kimyasala hiç gerek yok 😊
Ben_bir_anne_miyim Karbonat + sirke + Parlatıcı (özelikle bimde satılan) ben bu üçünü karıştırıp kullanırım genelde sularimiz çok kireçli değil ama çok işe yarıyor denemenizi oneririm sonra 1 kapak Yumuşatıcı sulandırıp her yere sıkıyorum durulamadan kuruluyorum daha az kireçleniyor 🙏🏻🙏🏻