fatmarn-12 Doktorunuz düzenli olarak kan ve idrar tahlili istiyor mu benden ilk üç aydan sonra tekrar istemedi 26 haftaya giriyoruz ilk tahlillerden beri hiç yaptırmadım sorun olur mu
Findukli_Lokum fatmarn-12 tiroid olduğu için her ay kan veriyorum ona göre ilaç kullanıyorum, ekstra diğer değerlerimi de doktor görmek istiyor, İdrar tahlili gebeliğin başında vermiştim
Masalliyaaa fatmarn-12 doktor istemese bile siz kendiniz yaptırmak istediğiniz söyleyin çünkü enfeksiyon falan kaparsanız farkında olmadan erken tedavi olmuş olursunuz
27ozlem fatmarn-12 bence her ay istemesi lazım sonuçlara göre vitamin eksikliğin varsa takviye verir idrar enfeksiyonu gibi durumlar var mı diye bakılır
Zmrt2208 28.haftaya girdim her ay düzenli olarak kan ve idrar tahlili yaptırıyorum doktorum istiyor sürekli
fatmarn-12 Masalliyaaa hiç şikayetim olmadığı için onemsememistim ama bir yakınım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum yapınca sormak istedim
MerveGuler fatmarn-12 yok canım sürekli istemiyorlar benden istemediler yani. Şuan 35 haftalığım geçen randevümde istedi doktor uzun zamandır bakmadık bi bakalım dedi . Öyle son zamanlarda istiyorlar bide işte