annesininbali27 Kizlar bisey soracağım dabu deprem den dolayı köyde kaldık orada da saç kremi yoktu saçımı şampuan la yıkadım saç kremi olmadığı için saçım dersin aylar ca tarak değmemiş gibi oldu açamıyorum ne duş da nede cikiknca ne yapmalıyım sizce
asel_asl annesininbali27 zeytinyağı varsa duşa girmeden 1-2 saat önce saçına yedire yedire sür iyi gelir.. yıkarken de saçını ıslatmadan önce şampuanı eline al direkt saça uygula yoksa zorlanırsın yağı temizlemekte. Direkt saça sür köpürtmeye çalış sonra yıka yumuşacık olur saçların.. rahat tararsın güven bana
asel_asl annesininbali27 olabilir köyde eğer kuyu suyu kullanıyorsanız yani evdeki su şebeke suyu değilse bu durum çok normal. Psikoloji bile çok etkiliyor herşeyi geçtim.. hamileyseniz bu da bi sebep benim de öyle çünkü gürleşti kalınlaştı ve taramakta zorlanıyorum zeytinyağı hem sağlıklı hem etkili
annesininbali27 asel_asl aynen cnm kuyu suyu evet ikici çocuğu mu bekliyor um inşallah ilkim erkek buda kız
asel_asl annesininbali27 yiaa az kalmış ☺️ Hazırlayın en kısa sürede nasıl dayanıyorsunuz ben daha 13 haftalığım kendimi zor tutuyorum eşyalarını hazırlamamak İçin 😅
annesininbali27 asel_asl tabi cnm öylede düşük telikem vardi oğlum dan önce bitane düştü oğlum dadavardi düşük telikem çok şükür onu sağlık li bir şekilde aldım kucağıma kızımda da öyle deyince bişey almadım hala yarın inşallah çıkıp alicam
annesininbali27 asel_asl onun için hazirlamadim yani yoksa bende çok istiyorum hazırlamak böyle üzücü bir durum olunca beklemek en iyisi çünkü oğl dan öncekine aldım düşünce daha çok zoruma gitti ve kıyafet lerine bakıp ağladım