Klbk25 Kızlar hangi hapı kullanıyosunuz mide bulantısı için nöbetçi eczaneden alsam olur mu doktor yazmadan
mommyily Klbk25 doktorunuza mesaj atın onun önerdiği ilacı alın buraya sorup ilaç tavsiye almak doğru değil 🥰
designermoms Klbk25 ben metpamid kullanmıştım çok iyi gelmişti ama doktorunuza sorabilirsiniz soramıyorsanız eczaneye sorabilirsiniz sonuçta bize de hamileyken verdi zararlı olsa vermez ama yine siz bilirsiniz sorma imkanınız varsa sormanız daha yararlı olur
Klbk25 mommyily doktorum özel değil o yüzden soramıyorum sonuçta burada tecrübeli bir çok anne var mide bulantisi içinde çoğu aynı şeyi söylüyor teşekkür ederim ☺️
Nisann44 Prilam daha etkili zaten sırf hamileler için üretilmiş bir hap prilamı öneriyorlar zaten gıttinizde de
mommyily Klbk25 canım genelde prilam dr verilir ama dediğim gibi yinede danışıp almanız daha iyi sağlık ocağındaki doktora filan sorun en azından 🥰
Nisann44 Klbk25 rica ederım rabbim şifa bersın hepimize bulamtılar yüzğmden hayattan sogudum valla 🙄🙄
Klbk25 Nisann44 bende aynı öyle hiç bişey yiyemiyorum çok kötü ya bütün hamilelik böyle geçecekmis gibi geliyor sanki