Masha96 Merhaba dün de konu açmıştım normalde bat 24 şubattı ama yumurtlamayı 2 gün geç gördüğüm için sanırım hala regl olmadım.. Bugun Freely marka gebelik testi aldım saat 18.00 gibi yaptım ama negatifti sadece flashla baktıgımda gri-beyaz çizgi azıcık belliydi ama yer çizgisi olarak değerlendirdim. Sonra 20.00 gibi baktıgımda test bu şekilde olmuştu sizce ihtimal var mı kuruma çizgisi genelde gri gibi olur ya bunda pembelik oldugu icin ümitlendim :( 
Esra_Omer_21 Masha96 benimde böyle olmuştu kuruduktan sonra hamileyim sanmistım ama yanılmışım dilerseniz testi bir daha yenileyin
sumeyyeee_ Masha96 genelde ilk beş dakikada belli olur silikte olsa, bana değil gibi geldi ama siz testi tekrarlayın yine de içiniz rahat etsin.
Pamuk Masha96 Benimde ilk hamileligimde test yaptım negatif koydum Bi köşeye lavaboya gitti bikac saat sonra böyle olmuştu hamileydim.. Ama lütfen umitlendirmek adına söylemiyorum hayırlısı olsun💕🤲
Cananberat777 Masha96 var gibi yani silik bi cızgı gördüm bende bugüne kadar o kadar cok test yaptım ki ertesı gun bıle baktığımda yoksa yoktu yani siz bence 6 gun oncesını gösteren test alın garantı olsun ınsallah hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsun 🥰
Masha96 mminiginannesi10 teste kıyamıyorum şimdilik yanıbaşımdan ayıramıyorum 🤣🤣 bu durumu aşınca deneyeceğim su damlatma olayını
designermoms Ben de hamileliğimden önce çok test yapmıştım kuruyunca hiç böyle olmamıştı isterseniz testi tekrarlayın hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum ama bana var gibi geldi ikinci test daha doğru olacaktır 🥰
kckfalmily Bence sabah ilk idrariniz ile tekrarlayın. Yani o kdr cok test yaptım ki hic boyle kuruma çizgisi olmadi varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor Rabbım gönlünüze göre versin insallah ⚘💚
designermoms Masha96 ben gece öğrenmiştim hamileliğimi sabaha kadar dayanabilirseniz ne güzel dayanamazsınız yapın bence ben adetim gecikmeden 1 gün önce yapmıştım gece öğrenmiştim 😂
Masha96 Pamuk İnsallah benım de böyle olur 🙏🏻 bu aralar piyasadaki cogu test kuruma çizgisi çıkarıyor güven olmuyor.. cok tesekkurler 💕
Masha96 designermoms yaa idrara yeni cıktım 2-3 saate yaparım belki uyuyamam zaten muhtemelen :( teşekkürler 💕🙏🏻
Pamuk Masha96 rica ederim ben 13 yıl bekledim her zaman mucizeler vardır.. Dualarimdasiniz sabah sonucu mutlaka paylaşın.. Vakti saati var bunuda unutma kuzum💕💕💕
damila Adetimden 3 gün geçmişti, bende aşırı silik ile öğrendim 5 dakikaya ise çok silik olmustu beta ise 81 çıkmıştı yani olabilir🙏♥️