Elif_p Kızlar ben 7+5 haftalık gebeyim çay çok tüketiyorum bir de çikolata acaba zararı oluyor mu sizler neler yapıyorsunuz bu kafein konusunda
minikmucizemmmmmm Elif_p ilk üç ay çok fazla tüketmemeye özen gösterdim. Ondan sonra kasmadım kendimi ama abartmıyorum da😊 gene de doktoruna danış
serpil1baby Elif_p kahve hiç tüketmiyorum ben çikolatada öyle çay sabah 1 aksam 1 bardak içiyorum çay kahve içilebilir tabiki ama abartmamak lazım tabi onu siz ayarlarsınız👌🏻
Eflinnisa Elif_p oğlumda günde 3 tane türk kahvesi içiyordum bir sorun olmadı doktorda 3 taneyi aşma demişti
Aynenkanka Sengul-9798 yanlışınız var kesenin filtreleyemediği tek şey kafein olduğunu söylemişti doktorum 👍🏻
Sengul-9798 Elif_p hayır hayır öyle dusunme daha çok yenisin bebek kanın la besleniyor 3 ayına kadar 3 aydan sonra azalt banada doktorum bu şekilde söyledi
Selinoloji Yoo sıkıntı yok doktorunuza sorabilirsiniz ben 9 ay boyunca çikolata da yedim kahve de içtim. Türk kahvesi her gün 1 tane içilebiliyor arada latte vs içtim
Elif_p Selinoloji işte ben biraz abarttım ondan bugün mesela 6 bardak falan çay iççtim bir Türk kahvesi bir de kutu kola 😔çok korkuyorum bazen de mesela gün içinde çikolata yiyorum
mommyily Elif_p söylediğiniz sayılar çok fazla hamilelikte günde 1 fincan çay ve kahve tüketilebilir. Kola zaten içmeseniz gerekiyor çok çok canınız istediğinde tadımlık içebilirsiniz
Elif_p Sengul-9798 ayy sağol canım rahatladım cok kötü şeyler okudum da benim doktorum da kahve için 2 fincan ölçü vermişti ama kahve cok tüketmiyorum daha çok çay
Elif_p mommyily farkındayım bundan sonra cok dikkat ederim ama şimdi. Bir zarar vermemişimdir değil mi 😔
Sengul-9798 Elif_p bende aynıydim doktorum 3 ay sorun olmaz abartma 3 ay sonra azalt yada bırak dedi bizden besleniyor 3 ay sonrası bebek
mommyily Elif_p yok canım korkma ama bundan sonra dikkat etmelisin ilk 3 ay senin depolarından beslense bile yine de dikkat etmelisin sağlıklı değil 🥰❤️
Elif_p mommyily tamam canım cok teşekkür ederim🥰aslında ilk gebeliğim değil tecrübeliyim ama nedense böyle sanki hamileliğimi unutmusum gibi vicdan azabı yaptım
Zereniim Günde açık 5bardak çay içebilirsin veya 1fincan kahve içebilirsin dedi doktorum çay içtiğim zaman kahve içmiyorum ayarlıyorum Çikolata da hergün olmasada canım istediğinde yiyorum paketlenmiş gıda aslında hiç yememek gerek ama yiyoruz☺️
Elif_p Zereniim evet ya sorma kola falan nasıl canım çekiyor hele çikolata kızımda böyle olmamıstı bunda acayip çikolata isteği kolayı da hiç içmemiştim 2 gündür bir kutu içtim ama bir daha içmeyeceğim😔
saitkereminannesi02 Elif_p 19 haftalık hamileyim kahve 3 fincan ya içtim ya içmedim çayda bazen 1 bardak içiyorum icemiyorum doktorum da içme demişti kansızlık var diye
AzraFarah Elif_p çay Demir eksikliğine sebep olduğu için azaltılması gerek, bende caykolik biriyim,ilk başta çaydan soğudum biraz ama şimdi kan değerlerim biraz yükselmişken düşmesini istemiyorum bir iki bardak içiyorum.