gakkoyengee Merhabalar 6 haftalık hamileyim kan pıhtılaşmasına bakılmadı haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğim doktorumdan istesem olur mu ? İlk gebeliğim
arirangg gakkoyengee O şekilde bakmıyorlar canım. Gebelikte kayıp yaşarsanız araştırılıyor. Devlette 3 kez, özelde de 1 kez bile olsa yaparlar.
Sinem0135 gakkoyengee kuzum neden böyle bir şüpheye girdin.. gebelik kaybı olmadiğı sürece istemiyorlar . Ben özele gittiğim halde 2 gebelik kaybı yaşadım daha yeni bakıyorlar . 2 gebelik olmadan yapmadılar
Aysll33 gakkoyengee ben 2kez düşük yaptım doktoruma sormadan genetige gidip istedim kötü düşünme sen inşallah bı sıkıntı olmaz
Tgcgkhn gakkoyengee gakko ne olur ne olmaz koraspin iste yada iç kayıp yaşama ne olur ne olmaz ben keşke içseydm diyorum kovid geçirdiysen o yüzden de içebilirsin
Meri11 Eğer doktorun kan pıhtılaşması (genetik testi( bakılmasına dair kağıt yazar size verirse tıbbi genetik bölümünden kan vererek baltırabilrsiniz ama sonuçların çıkması 1 1 buçuk ayı bulabiliyor
gakkoyengee Sinem0135 of bilmiyorum ilk gebeliğim her türlü ihtimal geçiyor aklımdan okudum birde forumda karşıma çıktı düşük yaşamışlar ister istemez etkilendim önlem amaçlı dedim
Sinem0135 gakkoyengee yok kuzum genel de yapmıyorlar önlem amaçlı hem böyle düşünüp strese sokma sakın kendini
gakkoyengee Tgcgkhn covid çok önce geçirdim önlem amaçlı doktoruma sorayım ona göre içerim okudum insanlar bilmeden kaybetmiş