Hilalgunes Bugün tam 6 haftalık olduk daha kalp atışını bile duymadım ama midem çok bulanmaya başladı simdiden çok etkiledi beni acaba uzun süre devam ediyor mu ilaç vs istesem mi doktordan
Fahin Hilalgunes merhaba canim. Benim 2. Ayda cok bulantim oldu. 1 ay falan ilac kullandim. Sonra da gecti sukur
pembemor25 Hilalgunes ben 6. Hafta da başlamıştım kusmaya ama herkesin değişir şimdi de benim hafifledi bulantılarım 10. Haftadayım acaba herkeste öyle mi diye merak ediyorum 🤣
ipekmom_ Hilalgunes benimde 6.haftada başladı 12ye kadar ilaç kullandırmadı doktorum tüp bebekti bizim ondan dolayı sanırım, prilam kullanıyorum hala eskisi gibi değil ama 32.haftadayız hala bulantı kusma devam ediyor
Yazmelegi_ Hilalgunes 6 dan snra başladı bende prilam dr kullandım 12 de yok denecek kadar azaldı bitti ilaç isteyebilirsin
pembemor25 Hilalgunes bu arada bence çok mecbur kalmadıkça ilaç istemeyin bulantılar normal zaten normal olan şeyi ilaçla kesmeye gerek yok biraz dişinizi sıkın inşallah geçer 🥰
cagla9094 Benim de 6 haftalıkken başladı mide bulantılarım özellikle sabah uyandığımda çok fazla oluyor gün içinde azalıyor şu an 9+1 olduk hala devam ediyor doktoruma söyledim prilam verdi onu kullanınca bulantım olmuyor
Hilalgunes dilay_06 bende henüz kusma da yok sadece bulantı ama dayanamıyorum kusmaktan çok korkuyorum
EmfMerve Hilalgunes merhaba benimde 4.haftadan itibaren bulantım başladı doktoruma danıştım ilaç vermedi tuzlu şeyler yiyerek idare etmeye çalışıyorum
Cansusnr EmfMerve Tuzlu krakern pek bı faydası olmamsti bana ama muz iyi geliyordu muzda deneyebilirsin
Cansusnr Hilalgunes Benimde 6haftalkken başladı 12 inci haftaya kadar sürdü bulantı hapı kullandım bana yine fayda etmemişti Allah yardımcınız olsn insAllah