defneemom Kevvvssss 33te gittim ben almadi 35ten sonra aliyorum dedi 36+4te gidicem o zaman girersin dedi
yagizegemom Kevvvssss en son 32+6 da gittim bidahaki randevu da nst gireceksın dedi çarşamba gidicem bakalım 35+3 olucam o zaman
_almirasmom Kevvvssss 30. Haftadan berı gırdım en son dun gırdı. 37. Haftamda toplamda 7 kez gırdım haftaya cuma dogumda bırdaha gırcem sonra doğuruyorum gun içinde :)
Kevvvssss defneemom muhtemelen benide bir sonraki muayenede nst alırlar 2 hafta sonra gel dedi çünkü 32+3 te gitmiştim en son muayeneye
Kevvvssss yagizegemom bende en son 32+3 te gittim 2 hafta sonda gel dedi muhtemelen o zaman nst yapılır
yagizegemom Kevvvssss banada 2 hafta sonra gel dedi canım randevu almayı unuttum dolmuş o yüzden bi kaç gün geciktim 🫠😅
Kevvvssss yagizegemom 😂 olur öyle şeyler sizin doktor doğum şekli için bir ön görüde bulundu mu bana 37. Haftaya kadar bir sorun olmazsa çatı muayenesi yaparız ona göre karar alırız dedi
yagizegemom Kevvvssss yok kuzum doğumla ilgili bişey konuşmadık normal doğum görünüyor 37 de çatı muayenesi yapıyor ona göre doğum şeklini söylüyor benden önce arkadaşım aynı doktorda doğurdu ondan tecrübeliyim bende😂