YaseminBatrk Melikesare kaç dikiş var acaba ? Benim 10 gün surmemisto düşmüştü hemen 3 dikişim vardı. Tuvalette gördüm ipleri . Baticon ile her tuvalett sonrası pamuk ile pansuman yapmıştım harici bir şey kulanmadim
Melikesare Hazalaskin hayır düşmedi kuru tutmaya çalışıyorum batichonla pansuman yapıyorum krem kullanmadım hiç vermedi doktor
Hazalaskin Melikesare bana bi krem vermişti ismini hatırlamıyorum 9 aylık oldu kızım . O krem hem dikişleri kuruttu hemde hiç dikiş izi kalmadı estetik amaçlı kullanılan bi kremdi pahalı devletin karşılamadığı bi kremdi şimdi dikiş izi bile yok
Hazalaskin Melikesare dikişlerin çoktan düşmüş olması lazım benim 7. Gün düşmüştü. Acaba enfeksiyon mu kaptı ayna ile baksana dikiş etrafı kızarık şiş gibi mi öyle ise enfeksiyon kapmıştır canım
Melikesare Hazalaskin bana hastaneden bilgilendirme yazısı verdiler orda dikişlerin bir ay sonra kendiliğinden düşeceği yazıyordu sizin bayağı erken düşmüş herhangi bir şişlik yok sürekli bakıyorum sadece sızım var otururken falan oluyor
Hazalaskin Melikesare ay bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Dikişiniz çok mu iç dış dikiş de gark eder belki benim dış dikişti 3 dikişim vardı canım
Melikesare YaseminBatrk kaç dikişim var bilmiyorum hem içerde hem dışarda dikişim var içerdekiler değilde dışardakiler oturup kalktıkça canımı çok yakıyor
poyrazaraf aklıma geldikçe içim sızlar kremde vermiş olsaydı dah hızlı iyileşirdi ama minumum 15gün bi sızlama oluyor daha sonra çok şükür geçiyor rabbim şifa versin
Melikesare poyrazaraf krem kullanıldığını bilseydim en başında isterdim doktorumdan😔 Aminnn Allah razı olsun ♥️