Momm278 Kıyafetleri tamamladınız mi ?? neler aldınız kaçar tane ben daha hiçbir şey almadim kactane yenidogan giysi alsam kararsizim
ttubbii Momm278 aslinda her seyi tamam ama gordukce alasim geliyor😊 bi tek yikayip utulemesi kaldi 30. Haftaya gircem ne zaman yaparim bilmiyorum kalan isleri de
nacik0015 Momm278 bizimki nisanda kısmet se valla ben sanırım baya bi almışım 😂 babişi sağolsun birde indirimlerden 1 yaşa kadar olacak kıyafetleri de stokladım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️💝
ttubbii Momm278 Yenidogan olarak bunlar haricinde 2 tane daha takim almıştım. Ayrica kutulu hastane cikislarindan hic almadim hep 5 li setlerden alip battaniye ayriyeten aldim.Onun haricinde zibinlari yaklasik 5-6 tane olarak yenidogan 3-6 olarak karışık aldım. 3-6 ay tulumlar yazlik kiyafetler aldim yenidogan cok giydirilmiyor dediler diye aşırı almak istemedim
elvinimmm Momm278 6 tane alt ust takim 0-3 2 tane hastane çıkışı 0-3 10 tane ic zibin 0-3 8 corap aldim ailemde 3-6 aldilar bi kac parca bisi bende 6-9 aylık yazlik kıyafet aldim bi kac tane wakiki indirimiyle
Momm278 nacik0015 iyi yapmışsınız bnm ikinci gebeliğim ilk oglumdan kalanlar var az biraz da alicam bakalım 🤗
Momm278 ttubbii bnde Yenidoğan çok almayı düşünmüyorum 5 li hastane çıkışı daha mantıklı geliyor banada
1mucize Momm278 tecrübeli anneye denk geldim bu postta benimde doğum mayıs sonu haziran başı gibi inşallah sizcr ağız mendili kaç tane olmalı yani çok gidiyor mu ilk döemler. 16 tane var şimdilik daha da almam gerekir mi??