benaslindayohum Kızlar merhaba küçük bi ilçedeyim, ilk hamileliğimde 25 te risklenmiştim o yüzden serklaj olmadım ama bu sefer istiyorum sadece özel hastahane mi atıyor ya, fakültede attıran var mı?
Binnur-cam benaslindayohum güzel araştır canım önlem amaçlı atılacaksa sanırım en son 17 haftada atılıyor diye biliyorum benim 13 haftamda atıldı dikişim özelde oldum ..
Keuzun benaslindayohum Merhaba bugün servikal uzunluğu 25mm ölçüldü benim tedirginim o yüzden merak ettim sizde nasıl oldu süreç
Aysenurmus benaslindayohum yakın zamanda benimde fakultede bu işlem gerçekleşecek. Profesör yapacak işlemi ücret olarak 4 bin dediler. Şehir Ankara
benaslindayohum Binnur-cam ya önlemden kastımız bu sefer ilki gibi erken doğmasını istemiyorum 33+4 te doğurdum kızımı 🥲 servikal yetmezlik teşhiside 25. Haftada konmuştu o zaman a kadar herşey yolundaydı
Binnur-cam benaslindayohum bebek büyüdükçe baskı yapıyor işte ondan açılma oluyo hayırlısı olsun inşallah canım
Binnur-cam Dusenerler genel anestezi ile oldum ama ağır bi doz değil hafif beni odaya cıkardıklarında ayılmaya başlamıştım
benaslindayohum Keuzun malesef ilk hamileliğimi çok hatırlamıyorum kaç haftalıkken bu ölçüm oldu ? tek hatırladığım 13 e kadar düştüğü sürekli sancı önleyici ilaçlar kullanıp serum yediğim 🥲
papatya56 Bende ilk hamılelegımde oldum özelde oldum ikinci hamileliktede atılacak ilerde olursa fakültede attırırım
benaslindayohum papatya56 bende şuan fakültede attırmayı düşünmeye başladım özele para veremeyiz bi kızım var zaten yetişemeyiz maddi açıdan 😞