elvinimmm Ben bugun gittim 1500 olmuş kg Doktorum haftasiyla uyumlu kilosu iyi hicbir sıkıntı yok gelisiminde dedi tabiki her bebegin gelişimi farkli ama merak ediyorum sizlerin ne kadardi
Emineedrk elvinimmm 30+1 de 1700 kg’dı şuan 34+1 deyiz kontrolümüz Çarşamba günü çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu 🙈
AzraFarah elvinimmm bizde 29+1de kontrole gittik 1400kilosu,boyu da 40 cm dedi,şu an 30+4 olduk,iki haftada bir gel dedi bana,33.haftada gidicem
elvinimmm Nutelllaa doktorunuz peki kilosuna iyi dedimi bana iyi dedi ama az gibi geldi dier bebeklerin kilosunu görünce
Nutelllaa elvinimmm gayet güzel dedi zaten oğlum da 3600 doğdu kızımda şuan 3 kiloyu geçmiştir doğum haftana kadar 3 kilo seninde
Yuliaece elvinimmm benim 29 haftalıkken 1470 grdı şimdi 33 oluyoruz nerdeyse 2 günümüz var bilmiyorum daha kontrole gitmedim gidince gorcez her Bebek farklı olur sizinki belkide son haftalarında hızlı kilo alçak benim diğerleri öyle olmuştu
Papatyarslan elvinimmm 31.haftamda 1600 gr 42 cmdi boyu iyi ama kilosu az dedi protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor dedi