Bet1 Tirasnasibe ilk gebeligimde hiç olmadı. Bunda hamileligi 3. Hafta öğrendim o andan 19. Haftaya kadar kusma bulantı şeklinde devam etti şimdi 20. Haftadayim 1 haftadır kusma yok bulantı oluyor ama
Smea Ginger_ maşallah benimde olmadı kaç haftalık oldunuz biz 10 haftalık olduk inşallah şimdiden sonrada olmaz
Smea [silindi] kaç haftalık oldunuz maşallah benimde olmadı 10 haftalık olduk biz inşallah simdiden sonrada olmaz
sbelozbr 6 da başladı ama öyle böyle değildi sonra 3. Ayım bitti 16 haftalık idim kesilmeye başladı Şükür 22 haftalık oldum bir şey kalmadı Ama o dönem tavuk ve köfteden tiksindim halen yiyemiyorum
Dnzglsm_123 Tirasnasibe 7 haftalıkken başladı. 11 haftalık oldum şimdi azaldı ama ara ara oluyor. Kusmadım ama hiç hep bulantı iştahsızlık oldu.
kelebekucusu Tirasnasibe 5. Haftada başladı suan 6+5im şiddetli bulantılarım oluyor prilam kullanıyorum ona rağmen geçmiyor hiçbir şey yiyemiyorum
Smea [silindi] aynen sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bir kızım bir oglum var bu üçüncü olacak inşallah Allah nasip ederse
Sbllbs12 Tirasnasibe 6.haftada başladı 13.haftamdayım ölüp diriliyorum bulanttı kusma hayatım zehir oldu artık psikolojim bozuldu sanki hiç geçmicek gibi. 😢 prilam dr işe yaramadı. Bir de şimdi yanma eklendi.