Ayseennn Kızlar 33. Haftadayim 3 haftadır belim çok ağrıyor ama sadece sağ tarafım ağrıyor bana yel girmiş gibi geliyor daha 7 kilo aldım sizce çocuktan dolayı mı
Bir_prens_annesiiiii Ayseennn benim de çok ağlıyordu eşim masaj yapıyordu iyi geliyordu şimdi 37+2 deyim hala var ama o zamankiler gibi değil baya hafifledi
Nhlhmz11 Ayseennn benim sadece sağ taraftaki ağrım 28 de başladı , üç dört tane ayrı dalda doktora gittim , o kadar tahlil vs hiç bişe çıkmadı , cocuktanmis 😇 şuan 36+4 teyim çok fazla ağrım kalmadı sancılarım çok başladı 🙄
gokce62_ Ayseennn bende 33 haftadayım iki gündür var bel ağrım var bi gece regl ağrısı gibi vurdu bugün bel ağrısı var haftaya kontrolüm var doktoruma soracağım 🤦🏻♀️
merveogrtmn Ayseennn ağrınız sağ kalçadan başlayıp ayağa kadar sancı, bıçak batması, uyuşma karıncalanma gibi bir ağrı mı?
ilkbebek_ Bir_prens_annesiiiii bende 38+6 dayım belim ağrıyor ne yapsam da geçer acaba hem ağrıması normal mi
Bir_prens_annesiiiii ilkbebek_ ay sancısı da olabilir belinizin ağrıması yada genişleyen rahmin bele yüklenmesi sonucu verdiği ağrı da olabilir duş almak masaj yapmak hamilelerin yapacağı egzersizleri yapmak bana iyi geliyor
Ayseennn merveogrtmn yok boynum ve belim arasında kalan kısım kürek kemiğim daha çok ve eşim ovdukca dağılıyor yeri değişiyor