Mukadder666 Gozdeee7 birinci trimesterde kustugunuz nedenlerle kusmuyorsunuz artık rahim mideye baski yaptigi icin daha cabuk disari cikiyor yemekler o nedenle prilam ise yaramayabilir
ipekmom_ Gozdeee7 32.haftadayım hala kusuyorum, prilam içiyorum rahatlatıyor ama mümkün olduğunca az içmeye çalışıyorum
Aynenkanka Gozdeee7 31 hafta olduk yani 8. Aya girdik hala prilam içiyorum. Özellikle 2 3 gündür de sanki hamileliğin başında gibi ara ara bulantılar gelmeye başldı
Gulnar_95 @"Gozdeee7″7 aya girdigimden beri hep bir tokluk hissi var zaten mideme kaburgalarima surekli baski yapiyor dondumu sizde bebek bende yan yatiyor
Gozdeee7 Gulnar_95 en son gitmeden bi öncekinde bebek makat ters gelişti sonra döndü şimdi yan mı ne şekilde bilmiyorum soracağım mutlaka
Defnesa 39 a geldik neredeyse 2 aydır çok mide bulantım var başta hiç birşey olmamıştı şimdi her sabah uyanıp 1 bardak su iciyorum sonra kusuyorum sonra demir hapı d vitamini flan alıyorum standart oldu
Dugmeee Defnesa bunun için bence bı doktoruna danış canım çünkü bazı gebeliklerde son haftalar kusma doğum başlangıcı olabiliyor yada farklı bir durum olabiliyor bu durumu yaşayan 2 farklı arkadaşım kusma sikayeti ile gidip doğuma alındı
Defnesa Dugmeee doktorumun haberi var canim ilk başta bebek için kilo takibi yaptı kilo almasında sorun olmayınca sorum yok dedi geçme kusmam ama hala devam