Kardelennn İkimizde çok şükür çok iyiyiz.bebeğimin boynunda kordon vardı ve Zaten aşağı inmişti daha fazla beklemeyelim dedi doktorumuz iyi ki de öyle demiş yoksa daha fazla stres yaşayacaktım
essyagiz Kardelennn Ayy gözün aydın canııım🤗🤗 Bizde bekliyoruz artık gelmesini 38 olduk , inşallah en kısa sürede nasip olur💓
Papatyali Kardelennn yaa Allahım esirgesin ☺️☺️ Tez vakitte bizlerede nasip etsin 😍 beklemek çok heyecanlı ♥️
Belissima Kardelennn gözünüz aydın 🙏🏼 Kaç kilo doğdu. Küvöze girdi mi? Bende yarın sezeryanım merak ediyorum
Canisi44 Kardelennn allah analı büyüt canım birşey sormak istiyorum bende sezeryan olacam perşembe günü inşallah bugün tahlillerim yapıldı pazartesi anestezciye gösterecem acaba bana bir kağıt veriyomu doktora göstermek için
Nergiz31 Benim de kordon dolanmış iki tur hem de doktor hareketlerinde sorun yoksa bi sıkıntı olmaz hatta normal Doğum bile yapabiliriz dedi fakat ben hamile iken ameliyat oldum hemoroid den o yüzden 10 taneye yakın dikişlerim var diye normal Doğum yapamıyorum keske yapabilseydim yapardım
Kardelennn Nergiz31 benim ilk hamileliğim sezeryandı zaten 2. Side böyle olunca risk alıp beklemek istemedik Doğum sonrası da iyi ki beklememişiz dedi doktorum çok şükür bir sıkıntı olmadı
Sibelyslyrt Nergiz31 Hamile iken nasıl ameliyat oldunuz bende de basur var beni rahatsız ediyo normal doğumdan sırf basur yüzünden vazgeçmeyi düşünüyorum