srpbsr Kızlar herkese selam, 6 ayım tam olarak bugün doldu 1 aydır düzenli demir vitamini kullanıyorum ama özel vitamin ocean takviyesi, inanılmaz mide yanması yapıyor, aranızda bu sorunla karşılaşan oldu mu 😢 normal mi böyle olması bilemedim
VussVuss srpbsr bulunduğunuz aydan kaynakli mide yanmalari olabilirmis ama extra ilacta yapiyor mu yanmayı onu bilemiyorum. Bende 6.ayimdayim 1 aydir ferro sanol kullaniyorum herhangi bir yanma yok. Extra kabizlik yasatiyor demir okadar
helin2173 srpbsr ben kullanıyorum ama bende böyle bir etkisi hiç olmadı. Şimdiye kadar beni rahatsız etmeyen tek ilaç diyebilirim
srpbsr VussVuss VussVuss eltim de kullandığınız ilaçtan varmış yarın bir de onu deneyeceğim, normalde mide hastasıyım zaten ilk 4 ay korkunç ağrılarım vardı, şimdi de yanmalar başladı😐 Dönüşünüz için teşekkürler ❤️
VussVuss srpbsr Cok gecmis olsun🙏 mide yanması icin ayrica gaviscon yaziyor doktorlar isterseniz bir sorun siz
srpbsr VussVuss onu kutu kutu bitirdim diyebilirim, anlık geçiyor sonra bir daha başlıyor 😢 çok teşekkür ederim