Esmaaa61 Hangi doktora gittiniz,memnun kaldınız mı , doğum yaparken ne şekilde oluyor,hastane kendinden birşeyler veriyor mu, ilgi güzel mi tecrübesi olanlar aktarabilir mi 😊
ilkbebek_ Esmaaa61 bende pendik medipole gidiyorum daha doğum yapmadım 9 günüm kaldı inşallah beklemede kalayım 😇 ama cuma günü kontrol için gittiğimde odaları da gezdim hastane lohusa şerbeti veriyormuş onu biliyorum
Habibe-280328 Esmaaa61 ben doğum yaptım 2 sene oldu çok memnun kaldım pilates topu veriyorlar odalar temiz 3 li koltuk yatak falan var 2 kişi refakatçi kalmıştı acilden girince direk doğum katına cikariyolar
Dmtaltn Esmaaa61 3 arkadaşım o hastanede doğum yapmış memnunlar ama Aytekin hanımda doğum yapan arkadaşım daha çok memnun. Aytekin hanım kesi atmıyormuş doğumda ve dikişleri estetik, belli bile değilmiş o uüzden Allah nasip ederse ben de Aytekin hanımda doğum yapacağım.
Dlbr23 Esmaaa61 1 hafta önce bir arkadaşım doğurdu memnun kalmış lohusa şerbeti veriyorlar kapı süsünü ve oda süslemesini kendi hazırlamıştı. 3. Sezaryeni oldu ve çok hafif geçtiğini söyledi sürecin. Daha önce de o hastane yine ismi bilinen bir doktora sezaryen olmuştu ve çok ağrılı geçmişti bı defa Aytekin hanım yaptı sezaryenini eli çok hafifmiş çok rahat geçmiş. İnşallah benim de doğumum Aytekin hanımda olur
Hatice_yildan ilkbebek_ odalar nasıl tek kişilik mi, ferah mı, pilates topu veriliyor mu Bende doğumu mu o hastanede yapmayı planlıyorum Aytekin hanıma gidiyorum.
ilkbebek_ Hatice_yildan tek kişilik bi 3lü koltuk var birde tekli sandalye kıyafet dolabın içinde mini buzdolabı var refakatçi ister 1 ister 2 kişi kalabilir, ferah yani çok da aman aman bi büyüklüğü yok normal seviyede odalar, pilates topunu hiç bilmiyorum veriyorlar mı
Esmaaa61 ilkbebek_ doğum yapınca günceller misin yorumlarını az kalmış senin çünkü, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına alanilmeyi nasip etsin inşallah 😊
ilkbebek_ Esmaaa61 tabiki yazarım doğum yapınca, Amin Amin inşallah Rabbim hepimize kolaylık versin bir ağızla doğuralım inşallah🤍 senin kaç günün kaldıı
Esmaaa61 ilkbebek_ bu arada nornal doğum mu sezeryan mı, fiyatlarını öğrendiniz mi zam gelmiş ya yılbaşından sonra
Tuubaoz Ben ekim 2020 de yaptım pilates topu veriyorlar güzel ilgileniyor ebeler yürütüyorlar hangi pozisyonu yapacağınızı gösteriyorlar anlayislilar hemsireleri doktorlari cok iyiler bende emine hanima gittim ama doğumu hatice hanım yaptirdi sonradan mecburi sezeryana döndü tansiyondan dolayi yani rahat ve temiz ve ilgili olduklarını soyleyebilirim. Lohusa serbeti sunumlu sekilde vermişlerdi kapi susunuz yoksa bebeğinizin cinsiyetine göre renk kurdele tül takiyorlar ben cok memnun kaldim ama fiyatlar cok artmış ve hazirandan sonra yine artacakmis orda yapamiycam cok isterdim orayi yine hayırlısı 🥺 ilgileri gerçekten cok güzel tavsiye ederim
ilkbebek_ Esmaaa61 şuan normal görünüyor, zam geldi evet normal doğum 7950 sezeryan 9950 isteğe bağlı sezeryan 11950 bu civarlardaydı fiyatlar
Dorukkusumm ilkbebek_ canım yanlış biliyor olabilir misin? Ne zaman fiyat aldın sen bana yeni fiyat verildi ama?
Zeynepsen Dlbr23 merhaba bende Aytekin hanıma gidiyorum üç haftam kaldı doğumda video resim cekimi hakkinda bilginiz varmı sezeryana esimi almiyolar çünkü fotoğrafçısı varmış anlaşmalı ama sadece doğum anı için 1800 istedi odada beraber çekerse artı 1000 felan saçma sapan rakamlar arkadaşınız nasıl yaptı acaba benim ilk doğumum Çamlıca medipoldeydi kovid vardı ozaman fotoğrafci giremiyodu hemşire kendi telefonuyla çekip eşime atmıştı video fotoğraf vs