1prensannesiiiii Kızlar 32. haftama yeni girdim bugün ara ara aşağıdan karnımdan falan iğne batmalari hissediyorum ama ağrım kasılmam falan yok yalancı sancı falan dedikleri bumu oluyor ya da nedir ki bu iğne batması🤷
hayalperest2310 1prensannesiiiii kız daha dur bunlar neler hergün birşey eklenecek 36 haftaya geldim hergün birşeyle karşılaşıyorum 😂😂😂
_almirasmom 1prensannesiiiii 37+2 yız hıc sancı yasamadım canım dogum belırtım yoksa neyse olmasada olur kızımı haftaya cuma kucama alcam🥹🙏
1prensannesiiiii hayalperest2310 en başından beri erken doğum korkum var riskim yok çok şükür ama işte düşünüyorum valla yinede canım ne bilim🤦😀
hayalperest2310 Btlmemis pelvik agrıları sırt agrıları göbekte sertleşme vajinada batma agrı sancılar da ara ara oluyor daha ne diyeyim ki 😂😂😂
hayalperest2310 Btlmemis her hamilelik bir degil canım olmaz inşallah ama doğuma hazırlıyormuş vücut kendini normal yani olması gereken herhalde 😊
minigiminannesi03 1prensannesiiiii şansın olduğu vakit emin ol ayırt edebilirsin kasılmalar bazen herkeste olmuyor ama olabilir bel ağrısı kusma anlayacaksın ilk gebeliğin sanırım bende senin gibi diyordum nasıl anlayacağım nasıl edeceğim diye
1prensannesiiiii minigiminannesi03 evet ilk gebeliğim canım o yüzden herhangi biseyde tedirgin olup anlamaya çalışıyorum
Hemdemmm 1prensannesiiiii benimde ilk gebeligim 38 haftalığız ve heran nolcak diye bekliyorum ya anlayamazsam ya bilmezsen filan bebek sertleşiyor canım sıkılıyor hareketi azalmış farkediyorum heran aklımda
minigiminannesi03 1prensannesiiiii korkma rahat karşıla herseyi ve dogum cantan hazırdır büyük ihtimalle Nisan denen şey gelebilir veya gelmez onu bilemem herkeste değişiyor ama asla panik yapma doğumun başladığını anlarsın kasiklarda başlıyor sancı adet sancısı başta ve 2 3 gün öncesinden hep sıkışık çişin varmış gibi oluyor helede suyun geleceği vakit öyle hissedersin bir 1 gariplik hissediliyor