Alparasinannesii Kızlar 9 haftalık hamileyim. Akşam üzerinden beri rahmimde baskı hissediyorum canımı acıtır derecede. Tam rahim mi onu da bilmiyorum tam iki bacağımın ortasında genital bölgenin düz yüzeyinde. Bilmiyorum anlatabildim mi 🙄😔
NarinEmrahhh Alparasinannesii çok normal canım bende de oluyor o hala da devam ediyor gebelikte oluyor kanaman olmadığı müddetçe hcbsy olmaz
Btlabk Alparasinannesii 20 haftadayım o baskı var sanırım bebek büyüdükce rahim büyüyor kaslar gerildigi için agrı oluyor
Alparasinannesii NarinEmrahhh İnşAllah ya çünkü 6. Haftamda düşük tehlikem vardı bi an korkmadım diyemicem 😔😔
NarinEmrahhh Alparasinannesii Allah’ın izniyle inşallah birsey olmaz 🙏Karşılıklı dua edelim birbirimize rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
bebisimoluyor Btlabk 24 bitmek üzere benim yeni başladı göbek altı vajina üstü bölgem çok ağrıyor normaldir inşaallah
Btlabk bebisimoluyor doktora gittim muayane etmedi ilk gebeliklerde normal diyor kan gelemediği sürece sıkıntı yok dedi doktora pazartesi gittigimde bu kadar şiddetli degildi 6 gündür agrım var 3 gündür perişan etti beni 😞sadece tuvalete kalıyorum sürekli bir agrım var yatıyorum
Elifsimsek Bence bir idrar kültürü ver enfeksiyonlarda çok ağrı yapıyor, ben hemen ilaca başlamıştım zararsız rahatlaDım
Btlabk Elifsimsek pazartesi gittim de idrarına bakalım dedi bekledim bekledim sisteme düşmedi bende eve geldim😞idrarımı yaparken bir sorunum yok tekrar randevu aldım gecmezse gidicem