Glfdnkygsz Merhabalar şuan 13. Haftadayım bugün kontrole gittim ense kalınlığı 2.5 mm çıktı sınırdaymış pazartesi günü içimiz rahat etsin diye detaylı ultrason gireceğiz böyle durum yaşayan var mı çok kaygılı ve stresliyim şuan :(
Ebru-kyhn Glfdnkygsz Merhabalar endişelenmeye gerek yok bn develete gitmiştim benim de öyle çıktı banada detaylı ultrason dediler özele gittim doktorum detaylı ultrason ilerde daha var ona dedi kan tahlili vermiştim temiz çıktı kan verdiniz mi siz
guzelanne01_ Glfdnkygsz doktorum 3.00 ve üstü risktir dedi hiç test bile yapılmıyor direk aminiyosentez dedi 3.00 ve altı olduğunda 2 ye kadar yani test yaptırıyoruz dediler ölçüm yanlışıda olabilir dedi İçini kalbini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz kuzenime daha yeni hem ultrosonda hemde 2 lide %100 down dediler kız resmen öldü öldü dirildi aldır hatta dedi doktoru şükür bişeyi olmadan sapa sağlam doğdh doktor
Kirmizibalik1 Glfdnkygsz benim 3.50 cikmisti bana bile evet yuksek ama asiri bi durum degil demisti doktorum biz her ihtimale karsi fetal dna yaptirdik. Sizin 2.5 normal bi deger. Ayrica detayli icin de haftamiz biraz erken cok net bir sonuc detayliyla alamazsiniz madem kafanizi kurcalayacak fetal dna yaptirin derim ben. Ama korkmayin 2.5 icin endise duymaniza sebep olduysa doktorunuz ilginc bir hekimmis
Twin-22 Benim ikizlerden birinde aynı oranda çıkmıştı günler zehir oldu perinatolojiye gidene kadar çok şükür normalmis dedi korkmayın cihazlarda yanılma payı oluyor içiniz ferah olsun
Glfdnkygsz Ebru-kyhn evet kanı bugün verdim 10 güne çıkarmış sonuçlar pazartesi günü detaylı ultrasona gireceğim doktorumuz yönlendirdi içimiz rahat olsun diye
Ebru-kyhn Glfdnkygsz Detaylı ultrasona gerek yok o ilerde yapılıyor 2.5 çıkmasıyla bişey olmuyor devlet hep öyle direk Detaylı ultrason diyo zaten sizin içiniz rahat olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Detaylı ultrason için bebek şuanda küçük zaten yaptırmayın kan verdiyseniz sonucu yeterli olacaktır
Ebru-kyhn Glfdnkygsz Evet 1hafta sürmüştü benim sonucum raporunuzu da almayi unutmayin laboratuvar dan
Ebru-kyhn Glfdnkygsz Kötü bisy olsa zaten kan da verdirtmezdi size direk karından iğneyle su alırlardı sizin içiniz rahat olsun
Glfdnkygsz Kirmizibalik1 ben kendi bebeğim olsa yaptırırdım dedi doktorum bu düşük Bi ihtimal sadece içimiz rahat olsun dedi yazdıklarınız için teşekkür ederim bir nebze için rahatladı
Ebru-kyhn Fetal dna da da düşük riski olabiliyor ona hic gerek yok bence yaptirmasina cunku 2.5 normal yani riskin altinda bi değer iciniz rahat olsun kan sonucu yeterli olacaktır
Akdeniz0134 Bana da dedilr haftaya cumartesi doğum inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı
Hacerunl Glfdnkygsz bende gebeliğimin başlarında devlet hastanesine kontrole gittiğimde aynısını söylemişlerdi tahlil falan istediler yaptırmadan çıktım özele gittim doktor herşey gayet normal dedi ve bir sorun olmadı (şuan 38+4üm) endişe etmeyin eğer devlet dediyse başka bir doktora görünmekte fayda var bence yinede siz bilirsiniz
Glfdnkygsz Hacerunl teşekkür ederim devlette değil özele gidiyorum oradaki doktorum yönlendirdi detaylı ultrasona gireceğim