Ceromommm3 Seyma_122 geçmiş olsun bende doğum anında ebeden azar yedim bağırma diye sert birsekilde söyledi O anın ağrısı acısıyla takmadım o sancılı. Halimle saçını yolmak vardı sancılarıma dua. Etsin izin vermediler 😂
Seyma_122 Ceromommm3 ya kendimi o kadar kötü hissettim ki ağladım hatta çıktıktan sonra çok ağladım. Görümcem de doğum anında kızdı bir hemşireye ona inat sanki o girdi doğumuna daha kötü davrandı öyle yapmaya da korkuyorum açıkçası. Bazıları o kadar iyiki bazıları insanlıktan nasibini almamış gerçekten sanki zorla babasının hayrına yapıyorlar bu mesleği
Seyma_122 1anne2bebek__ gittim ama kadın takmadı bakmadı üstüne azarladı su gelmesi böyle bişey değil çeşme gibi akar ben diyorum ki azar azar geliyir suyun azalmasından korktum geldim ilk gebeliğim bilmiyorum diye. Kadın diyir yok ben sana anlatamıyorum
1anne2bebek__ Seyma_122 Allah akıl versin o kadına. Su gelmesi bir anda oluyor ama azar azar suyu gelip doğum yapan da var. Çişiyle beraber suyu gideni de var. Eğer kendinizi sıkınca durmuyorsa sudur. Başka bir doktora görünün isterseniz ihmale gelmez
Sevim166 Seyma_122 alakası yok canım bende azar azar geldi hayta idrarımı kaçırıyorum sandım ama Yinede doktora gittim ve açılmam varmış gelende suymuş 36 haftamda doğuma alındım
olmezbusra11 Seyma_122 mutlaka görün canım bnd de az once bı anda az şekilde geldi doğum yapacam şimdi 😔
zuhaall Seyma_122 merhaba bir şey sormak istiyorum size suyun geldiğinden şüphe ediyorsunuz ya normal akıntı gibi mi geliyor rengi nasıl yani benimde 2 gündür geliyor ama akıntı gibide çamaşırıma baktığımda yada geldiğini hissettiğimde hep beyaz akıntı gibi ama önceki akıntılarıma benzemiyor biraz daha sulu gibi akıyor birde sizin sürekli mi geliyor benimde ilk gebeliğim tecrübem yok o yüzden sormak istedim
Seyma_122 zuhaall ben hep peçete kullanırım havlu kağıt, yani akıntı afedersin biraz daha yoğun mukus gibi oluyor,ama bu bildiğin su ne rengi var ne de yoğunluğu. Peçeteye su dokersin ya öyle bişey
Seyma_122 1anne2bebek__ işte benimde tanıdıklarım var az az suyu gitti bebek susuz kaldı acil sezeryana bile aldılar,bende ondan dolayı endişe ettim gittim
Bkmcnkr Seyma_122 bence cimer e yazıp şikayet edin. Doktor dahi olsa kimsenin size bu şekilde davranmaya hakkı yok
1anne2bebek__ Seyma_122 bende o yüzden tekrar bir doktora görünün dedim aslında. Benim görümcem ve arkadaşımın da öyle oldu. Sezeryan olmak zorunda kaldılar. İnşallah sizin öyle bir durumunuz yoktur.
hayalperest2310 Seyma_122 bende bu haftadayım akıntı şeklinde oluyor bende bazen korkmuyor değilim su mu diye ilk hamilelik olduğu için bilemiyorum pek
Seyma_122 hayalperest2310 ben ddm hatta bana kızar niye iki üç gündür devam ediyor yeni geliyorsun diye ama tam tersi oldu
Seyma_122 Bkmcnkr eşim de öyle ddi ama uğraşmak istemedim. Ama eger suyun gitmesinden kaynaklı bir sorun varsa o zaman benden çekeceği var
sagyanak Seyma_122 hiç durma cimer e şikayetini yaz, ses çıkarmazsak hep aynısı oluyor. hasta dediğin sana mecbur bir şekilde çaresizce senden medet umarak sana koşmuş kişidir, bu doktorların hele ki devlettekilerin şu tavırları yetti artık.