mrv_elvn_ ay ne özürü canım aşk olsun. İnsan böyle zamanlarda bilgi alabileceği birilerini arıyor çok iyi anlıyorum. Benim bebişler gelişmemeye başladıklarında açıkçası bende dursunlar içerde ne olacakki 37-38ler göreyim diye düşünüyordum ama içerde kalıp gelişmediklerinde genelde doktorlar dışarda daha iyi büyüyecekleri için almak istiyorlar. Tabi kimse sizin karnınızdan zorla bebekler alamaz erken olduğunu düşünüyorsanız başka bir doktorl da görüşebilirsiniz. Bu arada ben daha göremedim bebişlerimi eşim bugün gitti gördü inanki küçük olan bebekler daha dirayetli oluyorlar hemşire küçük olan çok dayanıklı güçlü demiş. İkisi de iyiler çok şükür. Sağlıklı olacaklarsa küvezde ne kadar kaldıklarının bir önemi yok. Hem anne karnında bebişlere Allah korusun bir şey olsa müdahale şansları yok ama küvezdeki bebeklere çok iyi bakıyorlar. Bizden hiçbir şey istenmedi henüz bezi falan da hastaneden kullanıyorlar sadece burun kuruluğu için nazalnem damla ve emzik götürdük. Onun dışında da süt sağıp gönderiyorum sürekli şimdilik yetiyor onlara sütüm yetmediği yerde mama takviyesi gerekirse bizden isterler mi bilmiyorum o yüzden. Üzmeyin sakın kendinizi çok çabuk toplarlıyorlar 5 gün oldu ben doğum yapalı ilk güne göre bebekler gayet iyiler daha da iyi olacaklar inşallah. Size de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin minikler iyi olsunlar inşallah