Akcaozge Canım o kadar dondurma istiyor ki kızlar 2 haftaya bir yiyorumm sizlerde yiyor musunuz? Bebeğimi etkiler mi acaba?
Sena00 Akcaozge bende yiyorum bir sıkıntı olmadı abartmamak şartıyla haftada falan bir yenilebilir bence
2022Mom2022 Akcaozge 36.haftaya giricem içim o kadar yanıyorki suyuda soğuk içtim bayadır dondurmada iki tane yedim ve boğazlarım şişti 🥺yeme canım mümkünse yada yanına ılık su al bi dondurma bi ılık su iç ben yandım sen yanma 😂
Minigim38 Akcaozge hiç bisey olmaz 5 ay boyunca bulantı çektim doktorum dondurma yememi tavvsiye etmisti bulantımı kesen tek şeydi onun sayesinde yemek yemeye başlamıştım
kevserky Akcaozge kız hasta olmazsan ye bol bol ne olucak dondurmadan yeter ki boğazın şişmesin ben buz yiyordum valla hala yiyorum 21 haftalık olduk
Busece06 Ay ben dondurmadan nefret ederşm hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren dondurma yiyorum ne olcakki dondurmadan 🤔
Akcaozge 2022Mom2022 ay evet ya içim böyle alev alev 😂canım değişik değişik içecekler de istiyor ama ne meyve suyu ne soda ne başka bişe içemiyor 😂 su süt ve ayran içiyorum sadece 😂arada dondurma kaçağı tabiki ılık su eşliğinde😂
Akcaozge Minigim38 Çok iyi ya ilk defa duydum ama dondurmanın bulantıyı önlediğini ☺️aklımda bulunsun 🫶nick namen de 38 yazıyor da merak ettim Kayserili misin?
Minigim38 Akcaozge bende ilk defa duydum keşke öncesinde ögrenseymisim o kadar bulantı çekmezdim🤦♀️kan kusuyordum artık. Evet kayseriliyim sizde mi kayserilisiniz
kevserky Akcaozge mide bulantım çok iyi geliyordu çilekli ve sade yerdim magnum falan hala aradanyiyorum buzuda eşim görmeden kırtlatıyorum içim yanıyor 😂😂
Yazmelegi_ Akcaozge markettekiler kışın dondurma mı yenir diyor bide benim yerimde olsalar böyle derler mi acaba 😄😄
Akcaozge ArvenMom Bi yerde okumuştum aklımda öyle kalmış araştırdım biraz tabiki etkilemiyor ama sizede sormak istedim☺️tecrübe her zaman daha sabit 🥰
Akcaozge Ceren-12 kışın deyince aklıma geldi İstanbulda yaşıyorum sanki bahar havası sonumuz hayr olsun🥰
Ceren-12 Akcaozge bende İstanbul’da yaşıyorum 🌸 havalar belli olmuyor bi bakmıssın kapalı bi bakmıssın yaz gibi 😊
AyFa1608 Akcaozge 10 gündür yalvarıyorum eşime dondurma diye. Bağışıklığım düşük çabuk hastalanıyorum diye almıyor ama canıma tak etti bugün aldırcam zorla🤣