BenMia Tramester gercekten çok zormuş, 32. Haftadayım, nerdeyse yürüyemiyorum, gece uyuyamıyorum,gece tuvaletten cıkıp yatağıma gelip tekrar tuvalete gidiyorum aşırı uykusuzum offff yorgunum çok 😢😢
AyFa1608 defneemom 30+2 gece uykudan uyandıran mide yanmaları, her gece alarm kurmuş gibi 3 de uyanıp 4-5 e kadar uyuyamamak, penguen yürüyüşü son olarak da yatakta dönerken tır dönüyor gibi dinlene dinlene dönmek🤣
Bet1 defneemom fitigim vardı benim adım dahi atamiyordum çok şükür hamile bel korsesi oluyor onu kullanarak günlük hayatıma dönmüştüm size de tavsiye ederim eczanelerde internette her yerde var doktor tavsiyesiyle kullandım
esiaks defneemom kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz. Üçüncü trimesterla beraber hamile olduğumu anladım 😄
Cayvarmiya defneemom şu an 38+1 deyim çekmediğim dert çile kalmadı iki haftadır …. Acıların kadını oldum çıktım
TTtutku defneemom 35 haftalığım ya çok zor hiç böyle tahmin etmedim ödemlerim arttı artık çok çabuk yoruluyorum rahat uyku haram oldu
Hankub İlk iki trimester o kadar rahattı kiiii ne mide bulantısı ne başka bir sorun yaşadım. Ama 3. trimester bomba gibi geldi kaburga ağrısı, sık tuvalete gitme ihtiyacı, 2 bardak bişey içsem patlayacakmış hissi 🥲
Eceecim defneemom ilk iki dönem müthişti🧿 Ne kusma ne bulantı ne başka bişey. Gerçi şuan da fena sayılmaz ama tek sıkıntım o gün iş güç çok yaptıysam veya çok ayakta kaldıysam belim çok ağrıyo. Gece uyumakta zorlanıyorum. Bir de malum sırt üstü yatamıyorum sağa dön sola dön sıkıntı geliyo geceleri 😬 başka bişeyimiz yok şükür. 35 deyiz 🙏🏼