2Meyve- Kızlar oğlumun ensesinde böyle birşey çıktı bu nedir başta küçüktü ben krem vs sürdüm hani pek oralı olmadım ne yalan deyim kasimistir felan diye sonrasinda bu şekilde büyüdü bu nedir ? Temre mi ne bilemedim ben vallaha
Zeynep2535 2Meyve- .Geçen altıncı hastalık diye birşey duymuştum genelde çocuklarda oluyormuş bir araştırın isterseniz. Fakat en iyisini doktor bilir
Cansu0655 2Meyve- kesinlikle bi doktora görünün bu aralar uyuz salgını çok fazla çocuklarda tabi alerji de olabilir
3MelekAnnesiiii 2Meyve- ne tur alerji oldugunu bilmem sizin oglunuzdaki olan. Onun icin doktora goturmeniz gerekir. Benim oglumun bazi yiyeceklere alerjisi var fazla yedigi zaman cikio
Birglbiray Doktora götürün evde yapabileceğin bir şey yok. Ya sıcaktan terlemiş olmuştur yada kaşıntılı falansa alerjik bi reaksiyon olabilir en temizi doktor kontrolü yanlış bir şey yaparsanız büyümesini sağlarsınız riske atmayın 🌺
2Meyve- Birglbiray bencede öyle yapıyım ben hani belki aynı durumu yaşayan annelerimiz vardır diye sormak istedim 😊