Babyykmz Oznur_ece65 youtube dan bakmistim bende. Duz alyansiniza ip geciriyorsunuz karninizin uzerine tutuyorsunuz ileri geri sallanirsa erkek saga sola sallanirsa kız
minikmucizeemaak Hacerdogan Göbekte de elde de denedim kız erkek kız çıkıyor 😂💞 Eşim gelince ona da deneyeceğim Rabbim sağlıkla nasip etsin Hep hayalimdir bir kız bir erkek bebeğim olsun sağlıkla olsunlar tez zaman da da
YLD_95 Hacerdogan evet hiç durmuyor ve kendi kendine başlıyor. Bir yerde duymuştum bilimsel bir açıklaması varmış aslında ama detayları bilmiyorum. Üstelik başkasina da yaptırdım kendim de yaptım hep aynı sonuç 😅
Hacerdogan 3kuzuAnnesiyim açıkçası o kadar çok doktor yanılması okudum ki bunlar en azından eğlenceli 🤣🤣
pembiktavsan Hacerdogan benimki de doğru çıkmıştı 🤭. Erkek diye çıktı 35. Haftaya giricem erkek cinsiyeti
pembiktavsan Hacerdogan ay kız denilip sonradan erkek olan duydum burda hep o yüzden az daha bekleyin bence 🤣
Minmini Hacerdogan ben hamile kalmadan önce yapmıştım erkek çıkmıştı, hamileliğimi öğrendikten sonra karnımda yaptım kız çıktı. Sonuç erkek 😂🥰🥰