Hacerdogan Kızlaaaaarrrr yüzük testi yapan sonucu doğru çıkan var mı ben yapıyorum doğru çıkıyor çok tuhafıma gidiyo 🤣 Şaka gibi mantıklı bi açıklaması var mı bu durumun yapan var mı gjfk eğlencesine
YLD_95 Hacerdogan gerçekliği var mı bilinmez ama 9. Haftadan beri hiç şaşmadan erkek dedi ve oğlumuz oluyor inşallah 🤲🏻😂 yüzük testi şaşmıyor diyorlar genelde sırrı bilinmez… 😂
Ikiz_annesii Hacerdogan ya bugun öğrettiler yaptılar bana da bakalım bende eşime yapicam ayni çıkıcak mı. Çocuğu olanların doğru çıktı ama hep
Hacerdogan Sahnedekimadam evet tabiki orası öyle de karnımdakine kızıma eşime yeğenime yengeme kuzenime yaptık baya şaşmadı 🤣
Sahnedekimadam Hacerdogan Olasılık işte yani mümkün bende de tutmadı mesela kuzenim yapmıştı , babaannem tesbih tuttu herkesi biliyordu torunununkini bilemedi 😁
Hacerdogan Sena00 kesin mi dedi doktorunuz çok değişen oluyorbu haftalarda baya post okudum bununla ilgili hatta bende 16 da kız dedi hala inanamıyorum
Sena00 Hacerdogan az önce post açtım ilk kez bende bunu merak ediyorum bütün belirtiler erkek gösteriyorken kız dedi bacak arasını gösterdi görünce artık kesinmi diye sormadım öyle olmasaydı ihtimal verirdi 😑
Hacerdogan Sena00 ama bacak arasını görmesine rağmen sonradan değişen de çok olmuş kafanızı karıştırmak istemem tabiki rabbim hayırlısını nasip etsin ama detaylıyı beklemekte fayda var şaka gibi ama yanılma oluyormuş demek
Sena00 Hacerdogan ya Allah herkesin gönlüne göre versin inşllah böyle birşey gelir başıma bir kızım var birde oğlum olsun çok isterdim hayırlısı artık
Hacerdogan YLD_95 Yani şöyle bişey var yüzük neden durmuyor yerinde yada kendi etrafında dönmüyor da hep ya ileri geri ya da daire çiziyor fjfk insan düşünmeden edemiyor durada bilir
YLD_95 Hacerdogan evet hiç durmuyor ve kendi kendine başlıyor. Bir yerde duymuştum bilimsel bir açıklaması varmış aslında ama detayları bilmiyorum. Üstelik başkasina da yaptırdım kendim de yaptım hep aynı sonuç 😅
Hacerdogan KayraKuzusu Çin ve Rus’u bilmiyorum da yüzük biraz daha inandırıcı geliyor nedense şey demişti bi hoca yüzük kalp atış frekansına göre hareket ediyor gibi bişey fjfk