Meleklerimm11 Merhaba ilk sezaryanımda en çok zorlayan ayak şişmelerim oldu , pazartesi nasipse 2. Olacağım ödem olmaması için napmalıyım ?
Bet1 Meleklerimm11 bol bol su ve tuzu tamamen kes şimdiden. Tuzlu gıdalarda da tüketme. Sezeryandan sonra bol bol yürüyüş koridorda bile
zeynozey Meleklerimm11 Ayy Allah kolaylık versinn hayırlı olsun inşallah ☺️☺️ Temmuzda benimde 2.sezeryan nasıl olacak diye çok düşünüyorum inşallah daha kolay olur 1. Ye göre. Doğum sonrası durumunuzu yazar mısınız 😃
Silay35 Meleklerimm11 pazartesi ben de 2. Sezeryanımı olacağım. Ödem bir haftaya kendiliğinden gitmişti ilkinde. Nedense kafama takmıyorum onu
Bet1 Meleklerimm11 rica ederim ♥️ ayrıca ilk doğumunuz belki bilmiyorsunuzdur sezeryan öncesi zaten varis çorabı veriyorlar ayak parmakları açık sadece ve diz üstü baldira kadar olan bir çorap taburcu olana kadar da çıkarmanız yasak. Özel hastaneleri bilmiyorum ama devlette bu şekilde oluyor ve çok işe yarayan birşey kesinlikle kullanılması gereken bir şey
Meleklerimm11 zeynozey umarım yazmaya mecalim olursa tabiki yazarım of sorma 1 gün kaldı hala hazır hissetmiyorummmm😭😭😀😀😀
Meleklerimm11 Silay35 benim cok canım acıdı bebeği zor emzirdim ödemlerimden o yuzden korkum tek çare yürümek gibi