Gokce16 Evet kızlar bir oğlum vardı 2 yaşında şuan 14haftalık hamileyim dün net bir şekilde bacaklarını açtı yavrum bir oğlan daha geliyor 🥰 Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah. Oğlumun ismi Yiğit Ali eşimin ismi Ali 😊ikinciyi hala düşünmedik yazarsanız isim önerileri bizlerede fikir olur ❤️
YagmurAnnesi Gokce16 benim de bir oğlum var adı Egemen. 1 hafta 10 güne doğuracam hala ismi netleştiremedik 😂 Çağatay ya da Mert son seçeneğimiz. 💙eşim ikisi birlikte istiyor bende tek isim istiyorum. Ama onun dışında Çağlar Kıvanç Gökdeniz Bunlar da beğendiğim isimler 🙃
sumeyyeee_ Gokce16 çift isim düşünüyorsanız yine birkaç önerim olabilir size☺️ Ömer Asaf, Mete Aras, Kerem Arda, Yusuf Eymen.
Tinkiminki6 Gokce16 Sami, Aras, Ertuğrul, Salih, Yasir, Sefa , Huzeyfe, Talha, Deniz, Semih, Samet, İshak benim listeme ekledigim isimler oğlum olursa diye😁
Uakandil Benim oğlumun ikinci ismi ali, bir oğlum daha aloursa ikinci ismini alp düşünüyorm belki siz de ( uygar alp)
Gokce16 Uakandil bende herhangi bir işimin yanına alp olur diye düşünüyorum.ama biraz kararsız kaldık😊 begendiklerimizi birleştirip bir kağıda yazıp karıştırıp çekeceğiz ne gelirse 😃